Solace (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Afonso Poyart
Scenariu: Sean Bailey, Ted Griffin
Actori: Jeffrey Dean Morgan, Anthony Hopkins, Colin Farrell
Anul: 2015
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Solace (2015)

Un medium care obișnuia să ofere consultanță detectivilor pentru a-i prinde pe criminali s-a retras la pensie după ce fiica sa a fost ucisă. Când un veteran al FBI-ului și tânăra și ambițioasa colegă a acestuia îi cer ajutorul pentru a rezolva un șir de crime bizare. Mediumul revine la fosta lui activitate. Însă criminalul în serie pe care-l caută are și el puteri paranormale. Așa că se va ajunge la o confruntare între cei doi paranormali, care-și pot ghici unl altuia toate mișcările.


Trailer Solace (2015)


Review Solace (2015)

Solace Afonso Poyart vede în cele din urmă lumina zilei, după o gestație lungă și naștere dificilă. Urmat de mai mult de un an petrecuta închis într-un dulap. Multe mâini au fost stabilite pentru a lucra la scenariu care. La un moment dat – cuvânt a avut – a fost adaptate astfel încât să devină o continuare a Se7en lui David Fincher.

Două remorci emise de peste avizul de vară din stânga divizat, și chiar de facturare a lui Anthony Hopkins. Alături de Colin Farrell nu a reușit până acum să convingă distribuitorii din SUA să-l ia la bord. Vestea bună e că filmul este pe jumătate decentă. Avertizăm că ar fi fost mult mai bine.

Deschiderea în Franța și programată pentru o deschidere din Marea Britanie la sfarsitul acestei luni, Solace este ca un thriller tăbărât de poliție neo-noir, în același sens ca Se7en, Zodiac sau Tăcerea mieilor. John Clancy (Hopkins) este un medic de poliție pensionat care se întâmplă să aibă puteri psihice. Inclusiv capacitatea de a vedea în viitor (titlul francez este premonitii). Un fost coleg al FBI, Joe Merriwether (Jeffrey Dean Morgan) îl convinge înapoi pe beat pentru a urmări în jos un criminal în serie care. El își dă seama treptat, de asemenea, are puteri psihice.