Sofia the First: Once Upon a Princess (2012) DUBLAT Online

Regia: Jamie Mitchell
Scenariu: Craig Gerber
Actori: Sara Ramirez, Ariel Winter, Jim Cummings, Darcy Rose Byrnes
Anul: 2012
Gen: Animatie, Familie, Fantezie, Dublate
IMDB: 6.6

Sofia Primul este un serial de animație american-calculator care incorporeaza personaje din franciza Disney Princess. Seria stele Ariel Winter ca Sofia, o tanara care devine o printesa atunci când mama ei, Miranda, se căsătorește cu regele Roland II-a a Regatului de Enchancia. Acesta dispune de piese scrise de John Kavanaugh și Erica Rothschild și un scor muzical de Kevin Kliesch.

60 de minute episod pilot din seria „,”Sofia the First: Once Upon a Princess”, a avut premiera la 18 noiembrie, 2012, pe Disney Channel, oferind o cameo din Cenusareasa. Seria a avut premiera în sine din 11 ianuarie 2013, pe Disney Channel în timpul bloc de Disney Junior. Disney Junior reînnoit Sofia Întâi pentru un al doilea sezon pe 5 martie, 2013 și apoi seria a fost reînnoită la 8 ianuarie 2014. doilea film show-ului de televiziune, The plutitoare Palatul, difuzat la 24 noiembrie, în 2013, cu un aspect de Ariel . Cea de a treia filmul de televiziune, Blestemul Princess Ivy, difuzat pe 11.23.2014 oferind Rapunzel. La 14 aprilie, 2015, seria a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon de Disney Junior.

Părinții trebuie să știe că Sofia the First: Once Upon a Princess este primul film printesa Disney comercializate față de copii ca tineri ca de doi ani, și servește ca o introducere la o serie de curs de desfășurare. Luând în centrul este Sofia, o fată fair-jupuite, cu ochi albaștri, acesta este posibil Latina patrimoniu (în primul rând a proclamat, apoi mai târziu a negat de Disney) a stârnit controverse chiar înainte premiera filmului. Indiferent de modul în care discrepanțele dintre aspectul ei fizic și ei de fond mixt-cursa sunt primite de către public adult, ceea ce copiii vor vedea este că călătoria Sofia de la o fată medie o prințesă atinge gânditor pe lecții de viață cum ar fi încercarea de a se potrivi în, ședința noi provocări, amestecare stepfamilies, și cucerind nesiguranta. În afară de viraje oficial pe piata de vârstă la basme cu această mică prințesă, acest film nu se sparge orice nou teren în conținut și în fapt perpetuează stereotipurile unele despre ceea ce o prințesă (și, prin asociere, o fată bine crescut) este și face. Copiii care sunt familiarizați cu basmele clasice, cum ar fi Cenusareasa si Frumoasa Adormita se vor bucura în special modul în care acest film include personaje și puncte de complot de la cei la fel de bine.