Soar Into the Sun (2012) film online subtitrat

Alt titlu: Al-too-bi: Riteon Too Beiseu
Regia: Dong-won Kim
Actori: Rain, Seong-su Kim, Bong-gi Baek, Se-Kyeong Shin, Seok-won Jeong
Anul: 2012
Gen: Actiune, Drama, Romantic
IMDB: 6.1
Durata: 113 minute

Kim Dong-Weon high-Flyin „și blockbuster coreeană foarte alunecoasa” Vulturul Negru „(aka” R2B: Întoarceți-vă la bază „, înainte de a fi adoptat” Soar Into the Sun „scurt, iar acum este” Black Eagle „pentru consum International) este piese comedie wacky și părți „Top Gun”. Filmul urmărește un nume coleg Tae-Hoon („Ninja Assasin lui” ploaie), un hotshot Air Force-pilot care face chestii de Hotshot ca efectua cascadorii aeriene ilegale, Buzz turnul (chestia aia veche), si uita-te cu totul minunat in nuante aviator negru. Și, bineînțeles, el croaziere în jurul valorii de pe o motocicletă, deși el trebuie să fi vândut ca motocicleta pentru că odată ce vom obține împușcat gratuită a Tae-Hoon echitatie în jurul valorii de pe ea devreme în film, nu vom vedea din nou biciclete. Doamne, sper că nu l-am nimic sau accident, cauza care a fost unul de biciclete cautati dulce in Soar Into the Sun.

Fiind pilotul Renegade este, nu este, desigur, frecare între, ahem, „Soar Into the Sun” Tae-Hoon și propria sa versiune a Ice Man, mai-de-carte Major Lee (Yoo Joon-cântat). Deși s-ar putea fi iertat pentru a nu plăti prea multă atenție acestui complot parte destul de superficială, deoarece filmul prezintă o astfel de lipsă de angajament să-l că va trebui să se întrebe de ce, chiar au deranjat aducându-l în sus, în primul rând. In timp ce noi învățăm doar ce-maior Lee este un astfel de încuiat pentru a normelor (a avut propria sa Goose, hai să spunem), filmul abia se adreseaza și dă filmul o „arunca totul la perete și să vedem ce se lipeste” mentalitate. Nu e nimic pe care nu putea să ignore, chiar dacă aceasta nu încheia cu un fistfight în vestiar (cu ambele băieți jumătate de îmbrăcat, natch).

Oricum, așa cum spuneam. „Black Eagle” este piese comedie traznita, complet cu o distributie eclectic de doofuses – cel puțin, pentru prima oră. În cele din urmă, aceste traznita nord-coreeni începe cauzează probleme și a trimite un Rad-tip Baron peste DMZ de a provoca un pic haos. În cel mai bun și semnătura acțiune aeriană secvență a filmului Soar Into the Sun, Tae-Hoon și amicul mult timp Dae-SEO (Kim Sung-soo) urmăresc bandit comunist, cu rezultate dezastruoase. Blocuri oraș întregi sunt împușcat în sus și ferestre zgârie-nori cu sufletul la gură pentru a țăndări. Nu crede astfel de haos ar putea fi provocat de un singur avion de luptă Coreea de Nord, dar te-ai fi greșit in Soar Into the Sun.

Acest mic eveniment la etapa intermediară a filmului Soar Into the Sun duce la toate-out război între echipa Tae-Hoon și un anumit tip militar nord-coreean a determinat să lanseze o rachetă care ar putea începe potențial război cu nu doar de Sud, dar, de asemenea, cu Statele Unite. Că diavol Coreea de Nord și buncăr subteran lui amenințător colorat roșu-! Este foarte generic și există doar pentru a da Tae-Hoon ceva de-a face, altele decât pofta după laconic mecanic Air Force Se-yeong (Sin Se-kyeong), desigur. Nu pot spune ca am vina Tae-hoon pentru pasiune sa, în calitate de Se-yeong este destul de darn drăguț. Ea are un backstory întreg despre modul în care ea a vrut să fie un pilot, de asemenea, dar haideți să recunoaștem, e doar darn drăguț, mai ales atunci când beat.

Nu e nimic în „Black Eagle” care nu ați mai văzut înainte (comparații la „Top Gun” sunt justificate, dar nu în întregime corecte în afară de unele tropi „împrumutate”, care ar putea fi privite ca mai mult de o recunoaștere a existenței care filmul, mai degrabă decât drept-up copiere), deși este mult mai amuzant decât am avut de asteptat. Așa cum am spus, prima oră este într-adevăr o mare comedie romantică prostie, iar filmul include, probabil, aproximativ o jumătate de duzină de prea multe caractere (chiar și pentru un film care ceasuri în la aproape 2 ore). Există, de asemenea un pilot junior bumbling și un membru al unei echipe de căutare și salvare pe baza, care devine un complot parte sumară, deși ai fi hardpressed să-și amintească numele tipului SAR, desi ambele figura proeminent în treilea act al filmului Soar Into the Sun.

În timp ce exercitarea Tae-Hoon a Se-Yeong este de-a-numerele, există de fapt, o poveste de dragoste surprinzator de complicat între alte două piloți întâmplă în fundal, care îți vei dori filmul a petrecut mai mult timp pe. Pentru un buget mare de tip blockbuster de film scump cu resurse aproape nelimitate, „Vulturul Negru” are un singur tur de forță aeriană cu adevărat antrenantă în întregul film Soar Into the Sun pe care vă veți aminti mult mai târziu (acest lucru ar fi Dogfight oraș). Și, deși în ultimele 20 de minute ale filmului este tot de acțiune, se simte prea s-au grabit si destul de bla. De asemenea, nu da Tae-Hoon șansa de a scoate Baronul Roșu, la sfârșitul? Asta a fost destul de prost. Niciodată, niciodată nega eroul șansa de a scoate antagonist principal. M-am gândit în fiecare scenarist din lume știa că.