Sniper Ghost Shooter (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Don Michael Paul
Actori: Nigel Barber, Chad Michael Collins, Presciliana Esparolini
An: 2016
Gen: Actiune, Drama, Razboi
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Sniper Ghost Shooter

In filmul Sniper Ghost Shooter, lunetisti de elita Brandon Beckett (Chad Michael Collins) și Richard Miller (Billy Zane), sunt însărcinati cu protejarea unei conducte de gaz de la teroriști care doresc să facă o declarație.


Trailer Sniper Ghost Shooter


Review Sniper Ghost Shooter

Există o mulțime de filme de lunetist în jurul acestor zile, dar aceasta face parte din seria Sniper care a jucat inițial Tom Berenger și Billy Zane. Billy Zane revine cu Dennis Haysbert, Stephanie Vogt și Chad Michael Collins.

American sergentul Beckett (Chad Michael Collins) si echipa sa se luptă extremiștilor din Orientul Mijlociu, atunci când colonelul (Dennis Haysbert) îi obligă pe o nouă misiune – el le vrea pe Marea Neagră. În timp ce încearcă să protejeze o conductă de gaze din Europa de Vest de la teroriști, devine evident că există o breșă de securitate atunci când lunetisti americani sunt împușcați în mod repetat și ucis de către un shooter fantomă.

Iată un trailer pentru un film am avut nici o idee, chiar a existat. O alta în seria “Sniper”, aceasta se numește “shooter fantomă”. Ea are 235000 puncte de vedere și un raport displace destul de sălbatic. Nu sunt sigur de ce acesta este în curs urât pe atât de mult, am văzut și mai rău.

Filmul a premiere 2 august pe video la cerere. Filmul stele Billy Zane impreuna cu Dennis Haysbert și Chad Michael Collins.

De data aceasta, Brandon Beckett și Richard Miller luptă extremiștilor din Orientul Mijlociu, atunci când colonelul îi dă o nouă misiune: protejarea unei conducte de gaz care se întinde din Republica Georgia, în Europa de Vest de la teroriști care sunt dornici să facă o declarație politică.