Sliver (1993) Film Online Subtitrat

Regia: Phillip Noyce
Actori: William Baldwin, Sharon Stone, Tom Berenger, Polly Walker
Anul: 1993
Gen: Erotice, Thriller
IMDB: 4.9
Durata: 108 minute

loading...

Sliver Heights se mută într-un apartament splendid în Manhattan, care are, însă, o istorie cam ciudată şi presarată cu decese produse în condiţii cel puţin anormale. Curtată de Jack dar preferându-l pe Zeke, Sliver trece prin momente de teamă şi groază, deoarece cei doi bărbaţi sunt din ce in ce mai suspecţi.

Carly Norris (Sharon Stone) se mută într-o clădire rezidențială exclusivistă din New York, nu la mult timp după chiriaș precedent, Naomi Singer, cade la moartea ei din balcon ei. Ea traversează imediat căi cu alți chiriași, inclusiv frumos Zeke (William Baldwin). Carly și Zeke curând incepe sa intalnesti destul de des in filmul Sliver; Carly în cele din urmă de acord să meargă la sala de sport cu Zeke, care începe să-i întoarcă pe de hapsân șolduri în timp ce își exercită, și ei încep ulterior o relație sexuală. Carly este, de asemenea, urmărit romantic de Jack (Tom Berenger), un romancier care este un alt rezident al clădirii ei.

Doi dintre vecinii lui Carly (Keene Curtis, Polly Walker) mor în condiții suspecte. În timp ce descoperă mai multe despre Zeke și Jack, ea începe să încredere atât și dezvăluie, de asemenea, secretele șocante despre alte persoane care locuiesc în jurul ei. Carly în cele din urmă descoperă că Jack a ucis Naomi din cauza geloziei lui de Zeke. Este dezvăluit faptul că Zeke știa că Jack a fost criminalul in filme erotice Sliver, dar a ales să-l ignore, pentru că s-ar expune alt secret lui: el are camere de supraveghere care permit să-l pentru a spiona pe fiecare apartament, inclusiv ei. Deși ea este atât de curiosi și deranjat de camerele, Carly distruge în cele din urmă camera supraveghere Zeke si lui monitoare video, spunându-i să “obține o viață” înainte de a pleca el și clădirea.