Slipstream (2007) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Distorsiuni mentale
Regia: Anthony Hopkins
Actori: Anthony Hopkins, Stella Arroyave, Christian Slater
An: 2007
Gen: Comedie, Drama, Fantezie
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Slipstream

Slipstream este povestea unui scenarist pe moarte, Felix Bonhoeffer. Si a distorsiunilor mentale pe care acesta le experimentează pe masură ce oameni și evenimente recente din viața sa. Ce se întrepătrund cu scenariul unui thriller polițist la care acesta lucrează.

“Slipstream este viziunea mea asupra lumii. Urmărește natura stranie a timpului, atât de inevitabil și așa o enigmă. Nu poți analiza nici măcar o microsecundă a sa, pentru că aceasta aparține deja trecutului”.


Trailer Slipstream


Review Slipstream

Filmul din cadrul filmului implică un cuplu de tipi duri (Christian Slater si Jeffrey Tambor). Care terorizează un restaurant marginea drumului dupa ce Slater a pus un glonț în capul unui barman (Michael Clarke Duncan). Scena a cina datoreaza mult la filme vechi criminal; Felix a trăit acele filme atât de intens încât unul dintre preferatele sale. Originalul “Invazia hoților de corp”, produce real Kevin McCarthy, care imaginează Felix el conduce cu prin desert.

imaginațiile mai târziu umple ecranul computerului său, cu un sef de studio tipa (John Turturro), care se presupune că în interiorul hard disk său, și există fotografii în care Duncan (cap încă scurgea cu sânge) si fata de continuitate a filmului (Camryn Manheim) plângeți-l că caracterele lor nu au fost doar uciși, dar shortchanged pe unele dintre liniile lor. Unul dintre cele mai naturale exemple din film ale logicii de vis este atunci când Felix cere o Dolly Parton sosie numele ei, iar ea răspunde, “Dolly Parton sosie.” Dintre toate personajele, singurul care nu pare să cadă în visare este chelnerita jucat de S. Epatha Merkerson, poate pentru că ea este cel mai mult ca cine este ea cu adevărat.

Acum este “Slipstream” merită văzut? Cred că da, dacă vă veți angaja în mod activ simpatia ta cu această încercare Hopkins de a face ceva complicat și dificil. Dacă doriți ca să se întindă pe spate și lăsați filmul vin la tine. Este posibil să minți acolo o lungă perioadă de timp.