Slasher (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Jefferson Brown, Shawn Ahmed, Ashanti Bromfield
Anul: 2016
Gen: Thriller, Groaza, Drama, Seriale Online
Durata: 60 minute
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Slasher SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Slasher

Acum treizeci de ani, in comunitatea Waterbury, un criminal cunoscut si sub numele de “The Executioner” i-a ucis pe parintii lui Sarah Bennett. Acum, Sarah si sotul ei, s-au intors in oras, doar pentru a se gasi in centrul unei serii de crime ingrozitoare.

Chiar dacă am bucurat de unele aspecte ale noii serii “Scream” de la MTV (minus drama adolescent) și Ryan Murphy “Scream Queens” pe Fox. A fost o placere vinovata cu mai multe ratări decât hit-uri, prima serie originală Chiller. Lui este tot ceea ce ar trebui să aibă fost. Nu sunt conștient de cine creatorii sunt sau ceea ce este pedigree-ul lor de groază. Dar primele două episoade sunt cele mai “slasher-esque” din oricare din seriile menționate anterior. În cazul în care producătorii nu au un raft acasă plin de titluri clasice, n-aș ști. Pentru că se simte ca aceasta a fost făcută de un ventilator, pentru fani.

Serie, în stil clasic Slasher, este configurat pentru a fi un “whodunnit” (ceva sora ei spectacole au avut în comun). In care publicul vor descoperi probabil identitatea criminalului în finalul sezonului. Dar ceea ce face călătoria mai suportabil de data aceasta este faptul că, spre deosebire de MTV si ofertele lui Fox. Nu trebuie să stea printr-o mulțime de Angst adolescente și gaguri rele între ele haos. Oricine a luat decizia de a avea această poveste se concentreze asupra adulților (și mă refer la genul de proprietari de casa, nu “Sunt departe la colegiu” soi), publicul vă mulțumește. Oh, drama este acolo, dar este lipsit de elementul Dawson / Joey.


Trailer Slasher