Skiptrace (2016) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Detectivul mafia şi cartoforul
Regia: Renny Harlin
Actori: Jackie Chan, Johnny Knoxville, Bingbing Fan
An: 2016
Genuri: Comedie, Actiune
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Skiptrace

Skiptrace e povestea lui Bennie Chan (Jackie Chan). Un detectiv din Hong Kong care e pe urmele infamului șef al mafiei Victor Wong de peste un deceniu. Când nepoata lui Bennie, Samantha (Bingbing Fan), intră în belele cu sindicatul crimei condus de Wong. Bennie se decide să-l găsească pe cel din cauza căruia a ajuns Samantha în această situație. Acesta e nimeni altul decât șmechreașul cartofor Connor Watts (Johnny Knoville).

Dar Bennie descoperă repede că, dacă îl aduce pe Connor înapoi în Hong Kong va rezolva mai mult decât problemele nepoatei sale. Connor știe lucruri despre Victor Wong care, odată expuse. L-ar arunca pentru totdeauna după gratii pe omul de afaceri corupt.

Pornind într-o cursă contracronometru ca să-l predea pe Connor în Hong Kong. Cei doi parteneri improbabili au parte de o aventură pe cât de incitantă, pe atât de periculoasă. Care înconjoară tot globul, din munții Mongoliei până în deșertul Gobi.

Bennie Chan (Jackie Chan), un detectiv din Hong Kong, e pe urmele infamului șef al mafiei, Victor Wong, de peste un deceniu. Nepoata sa, Samantha (Bingbing Fan), intră în conflict cu sindicatul crimei condus de Wong, iar Bennie se decide să-l găsească pe cel din cauza căruia a ajuns Samantha în această situație, care e nimeni altul decât șmecherașul cartofor Connor Watts (Johnny Knoville). Bennie descoperă repede că, dacă îl aduce pe Connor înapoi în Hong Kong, va rezolva mai mult decât problemele nepoatei sale, deoarece Connor știe lucruri despre Victor Wong care, odată expuse, l-ar arunca pentru totdeauna după gratii pe omul de afaceri corupt.


Trailer Skiptrace