Skin Trade (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Ekachai Uekrongtham
Actori: Dolph Lundgren, Tony Jaa, Ron Perlman
An: 2014
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Skin Trade

Doi politisti din New York, unul american, iar celalalt cu origini rusesti trebuie sa colaboreze pentru a da de urma celor ce au rapit-o pe fiica unuia dintre ei. Urmarirea ii duce in Moscova, unde trebuie sa demonteze intreaga retea de traficanti de persoane.


Trailer Skin Trade


Review Skin Trade

Uite, nu e nici un fel în jurul valorii de acest lucru: “Skin Trade” este ridicol, și nu întotdeauna într-un mod inocent. Scenele de acțiune ale filmului sunt teribil scene de lupta de cărămidă și mortar. Și cele mai multe dintre ele sunt destul de creativi pentru a fi elogios, la fel ca scena care culminează cu Tony rulează la Nick. Apoi așezat pe o motocicletă furată cu cap, sau cel în care Michael Jai alb. Da, starul din “Black Dynamite” este în acest film, de asemenea, și așa este Peter “Robo-Cop” Weller. Ia Jaa în timp ce poartă o vestă de culoare argintie. Dar, da, există, de asemenea, o mână de scene în mod flagrant de prost în acest film. La fel ca atunci când Tony flirteaza cu o fată pe care o salveaza, spunându-i “Îmi place o fată care se poate lupta”.

Cu toate acestea, “Skin Trade” transcende într-un fel goofiness ei. Si nu doar din cauza turnate sale fermecătoare sau scene de acțiune superioare. Filmul a se simte cu adevărat ca o intoarcere. La un timp nu prea îndepărtat atunci când cel mai bun lucru pe care un studio de film de acțiune cu buget mare ar putea fi fost atât scuzzy și fermecător. Filme mai vechi cu Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Chuck Norris, Steven Seagal, Jean-Claude Van Damme nu merită să fie pus pe un piedestal mare.