Singuri acasă – The Secret Life of Pets (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Actori: Lake Bell, Kevin Hart, Jenny Slate, Eric Stonestreet, Ellie Kemper, Albert Brooks
An: 2016
Genuri: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Singuri acasă – The Secret Life of Pets

Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun. Animația ”The Secret Life of Pets / Singuri Acasă”, o comedie care ne arată ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.
Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj. Lor li se mai alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress și Albert Brooks.

Producători sunt Chris Meledandri, fondator și CEO Illumination, împreună cu Janet Healy, colaboratoarea sa de lungă durată. Iar regizori sunt Chris Renaud și Yarrow Cheney. Scenariul le aparține lui Brian Lynch, Cinco Paul & Ken Daurio.
”The Secret Life of Pets / Singuri Acasă” este distribuit de Ro Image 2000 în 2D și 3D, iar premiera în România va avea loc pe 5 AUGUST 2016.


Trailer The Secret Life of Pets


Max din Singuri acasă – The Secret Life of Pets

Max e animalul de companie perfect, cu o viață idilică, într-un apartament din Manhattan. Insă toate privilegiile sale se duc pe apa sâmbetei când stăpânii aduc acasă o corcitură de câine, pe nume Duke. Toate animozitățile dintre cei doi trebuie să fie depășite, pentru a se putea uni împotriva lui Snowball. Un adorabil iepure alb care a început să alcătuiască o armată din toate animalele abandonate, care caută răzbunare pe oameni și pe animalele de companie ținute în puf.

Pentru copii este un film frumos, animatia este excelenta insa pentru adulti nu e cine stie ce. M-am obisnuit ca aceste filme de animatie sa aiba si acele momente pentru adulti in care o faza poate fi inteleasa si interpretata in mod diferit de adulti si copii.