Singur acasă 4 – Home Alone 4 (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Rod Daniel
Actori: French Stewart, Erick Avari, Barbara Babcock
Anul: 2002
Gen: Comedie, Crima, Familie, Craciun
Durata: 84 minute
IMDB: 2.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Singur acasă 4 – Home Alone 4

Mike Weinberg, copia fidela a lui Macaulay Culkin, ii paseste acestuia pe urme in rolul lui Kevin McAllister, nazdravanul pusti plin de resurse. In acest sequel facut pentru televiziune al imens de popularei trilogii “Home Alone”. De data aceasta, Kevin se trezeste prizonier intr-o casa sigura, computerizata, a carei proprietara e Natalie, noua prietena a tatalui sau, recent divortat. Combinand tehnologia din casa cu spiritul sau de improvizatie, Kevin se inhama la a salva un mostenitor regal de un trio de rapitori. Unul dintre ei nefiind altcineva decat vechiul sau nemesis, spargatorul Marv Merchants. Nu mai e nevoie sa spunem, Kevin gaseste timp sa se imprieteneasca cu un adult proscris si sa-si impace parintii.

Copie grotescă a filmelor din seria “Home Alone”, acest film nu aduce nimic original, ci rulează aceleaşi gaguri, dar fără niciun fel de umor. “Home Alone 4” este caracterizat printr-o acţiune lipsită de inspiraţie, dialoguri tâmpite, interpretări foarte slabe şi personaje antipatice. Dacă primele două filme ale seriei plăceau datorită candorii şmechereşti a lui Kevin, acţiunea acestui film este puerilă şi oripilează spectatorii prin combinaţia de sclifoseli şi miorlăieli ale personajelor. Hoţi mai tâmpiţi ca în filmul ăsta mai rar.

Singur acasa 1,2 si 3 au fost excelente.Dar singur acasa 4 e o porcarie(parerea mea).Eram asa de fericit cand a fost dat filmul dar cand s-a terminat,am fost super dezamagit.Nu se compara cu primele doua.Chiar si Singur acasa 3 este mai bun deca acesta.Nota mea pentru acest film este 4


Trailer Singur acasă 4 – Home Alone 4