Singur acasă 3 – Home Alone 3 (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Raja Gosnell
Actori: Alex D. Linz, Kevin Kilner, Scarlett Johansson, Olek Krupa, Marian Seldes, James Saito
Anul: 1997
Gen: Familie, Comedie, Crima, Craciun
Durata: 102 minute
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Singur acasă 3 – Home Alone 3

Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan. Si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force. Ca sa se asigure ca trec cu bine de paza aeroportului din Chicago. Iscusitii spargatori ai celor mai sofisticate sisteme de securitate ascund microcipul intr-o masinuta de jucarie. Numai ca, in harababura de la aeroport, jucaria in care este ascunsa o avere de sute de milioane de dolari ajunge din greseala la morocanoasa doamna Hess.

Care are o slabiciune pentru vecinul ei de numai opt ani, nazdravanul Alex Pruitt. In disperare de cauza, cei patru hoti iau decizia de a sparge toate casele de pe strada doamnei Hess pentru a gasi cipul, desi incep sa creada ca exista mari sanse ca obiectul ratacit sa se afle in casa familiei Pruitt.

Alex isi anunta familia ca a vazut periculosii infractori pe strada lor, dar pentru ca are o imaginatie bogata, nimeni nu crede ca este adevarat. Asadar este lasat singur acasa, in timp ce toti membrii familiei sunt plecati cu treburi. Dar Alex nu este deloc vulnerabil daca nu are familia alaturi. Dimpotriva chiar, desi are numai opt ani, abia cand este lasat singur devine un pericol real pentru cine ii incalca proprietatea.

Asadar cei patru infractori au de ce sa se teama: Alex s-a pregatit pentru vizita lor. Ce poate face un pusti cu putina vopsea si cateva obiecte casnice, atunci cand cineva vrea sa-i ia jucaria preferata, poate pune in dificultate chiar si marina americana.


Trailer Singur acasă 3 – Home Alone 3