Shrek pentru totdeauna – Shrek Forever After (2010) DUBLAT Online

Regia: Mike Mitchell
Actori: Antonio Banderas, Cameron Diaz, Eddie Murphy, Mike Myers
Anul: 2010
Gen: Aventura, Animatie, Comedie, Dublate
Durata: 93 minute
IMDB: 6.4/10 din 71187 voturi

loading...

Shrek a crescut în mod constant obosit de a fi un om de familie și celebritate printre localnici, ceea ce duce el să tânjesc după zilele în care se simțea ca un “căpcăun adevărat”. Când el ia familia la Far Far Away, pentru a sărbători prima aniversare copiilor săi, o serie de ghinioane răni în continuare ego-ul său, făcându-l să-și piardă cumpătul și să umble în furie.

Shrek întâlnește Rumpelstiltskin, care apucă șansă, după ce a observat izbucnire furios Shrek lui. El urmează Shrek și organizează Shrek să apară pentru a salva viața lui. Pentru a “mulțumesc”, el dă Shrek o zi pentru a trăi ca un căpcăun adevărat, în schimbul pentru o zi din copilărie că nu va aminti fiind șterse.

Shrek semnează contractul și apare într-o realitate în care este un jucător temut de săteni. El ia posibilitatea de a provoca unele pozne inima usoara până când găsește postere “a vrut” pentru Fiona și casa lui pustie și pustie. El este răpit de vrăjitoare și dus la Rumpelstiltskin, acum Regele Far Far Away, care a devenit în paragină și a alerga în jos.

La anchetă, Rumpelstiltskin arată că în ziua în care a fost șters ziua nașterii lui Shrek. Prin urmare, nu Shrek salvat Fiona, Donkey întâlnit niciodată, și, în consecință Rumpelstiltskin a reușit să obțină regele Harold si Regina Lillian să semneze regatul lor, departe, făcându-le să dispară atât. Când se termină ziua, Shrek va dispărea la fel de bine. Shrek scapă castelul Rumpelstiltskin cu Donkey. Inițial îngrozit de Shrek, Donkey decide să aibă încredere în el după ce a văzut Shrek strigătul a lungul istoriei sale șterse, ceva ce nu mai văzuse niciodată un căpcăun făcut înainte. După Shrek explică situația, Donkey îl ajută să găsească o clauză de ieșire ascuns: contractul va fi anulat în cazul în care Shrek si Fiona împărtăși sărut adevărat dragostea lui.

Cu care se confruntă în curând o bandă de capcauni care se opun Rumpelstiltskin. Capcaunii sunt conduse de un Fiona încă-blestemat care, după ce a scăpat de la turnul unde a fost ținut captiv, păstrează Motanul retras și a excesului de greutate in Boots ca un animal de companie. Shrek face tot ce poate pentru a câștiga dragostea Fiona lui, dar ea este prea ocupat pregătește o ambuscadă pe Rumpelstiltskin. Ea este, de asemenea amar cinic și deziluzionat despre puterea iubirii adevărate și se aruncă în planificarea de captare Rumpelstiltskin lui. În timp ce sparring cu ea, Fiona începe să plac Shrek, dar se oprește scurt saruta-l. Motanul îl încurajează să continue urmărirea Fiona.

În timpul ambuscadei, capcaunii sunt capturate de Pied Piper, deși Shrek si Fiona scape cu intervenția Puss și Donkey. Shrek insistă Fiona-l sărute, declarând că aceasta va rezolva totul, dar pentru că Fiona nu-l iubesc cu adevărat, sărutul nu funcționează. Când aude că Rumpelstiltskin este oferă “afacerea de o viata” (în cazul în care toate dorințele devin realitate) la cel care aduce el Shrek, Shrek se transformă în și utilizează afacere pentru a elibera celelalte capcaunii, care apoi cu asalt în castel, lupta vrajitoarele, și captura Rumpelstiltskin.

Ca soarele răsare, Shrek începe să se estompeze din existență. Dar Fiona, care au căzut în dragoste cu el, sărutări Shrek chiar înainte de a dispare, anularea astfel contractul și restabilirea Shrek la lumea lui, chiar înainte de a criticat la petrecere. Shrek cuprinde prietenii și familia lui, cu o apreciere dobandita de tot ce are, într-adevăr de viață fericit pentru totdeauna după.