Sherlock Holmes A Game Of Shadows (2011) film online subtitrat


Regia: Guy Ritchie
Actori: Jude Law, Noomi Rapace, Robert Downey Jr.
Anul: 2011
Gen: Crima, Aventura, Actiune
Durata: 129 minute
IMDB: 7.5/10 din 181708 voturiTrailer Sherlock Holmes A Game Of Shadows


Review Sherlock Holmes A Game Of Shadows

Regizorul Guy Ritchie revitalizează în această perioadă aventurile celebrului detectiv britanic creat de Arthur Conan Doyle. Filmul “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” îi va avea în centrul atenției pe actorii. Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace și personajele lor.

loading...

Noomi Rapace a primit în filmul lui Ritchie primul ei rol major la Hollywood după ce a ajuns faimoasă internațional cu rolul principal din trilogia suedeză. “The Girl With The Dragon Tattoo”. Noomi a fost foarte lăudată de colegii ei de filmare. Iar personajul ei capturează adesea toată atenția privitorului.

Un alt personaj interesant va fi cel al lui Stephen Fry. “Îl joc pe Mycroft. El e fratele mai deștept al lui Holmes, însă e atât de leneș încât nu ajunge niciodată să aibă reputația pe care și-o face Sherlock. E un personaj foarte interesant și m-am distrat să-l interpretez, mai ales pentru că am fost un fan de-al lui Sherlock Holmes încă de când eram un copil”. A spus Fry pentru Total Film. “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” este construit în așa fel încât să-i facă o introducere adecvată personajului Moriarty, jucat de vedeta serialului “Mad Men”. Jared Harris. Moriarty e cel mai mare și mai periculos dușman al detectivului Sherlock Holmes.

Noua aventură cu indicii, deducții, piste de urmărit și descoperiri va apărea în cinematografe începând din 16 decembrie 2011, în SUA.

Se pare că Guy Ritchie are ușoare probleme cu sequel-ul poveștii lui Sherlock Holmes. Cei care dețin drepturile asupra operei literare a lui Arthur Conan Doyle au declarat că Sherlock Holmes 2. Va fi anulat dacă Ritchie va sugera, oricât de subtil, o oarecare notă de homosexualitate între personajele principale.