Shelter (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Paul Bettany
IMDB: 6.0
Regizor(i): Paul Bettany
Actori: Adolfo Mendez-Nouel, Anthony Mackie, Kevin Hoffman

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Hannah (Jennifer Connelly, care este căsătorit cu Bettany), a trăit pe străzile din New York in filmul Shelter, deoarece a murit soțul ei. E dependent de heroină și are în vedere sinucidere până când ea întâlnește Tahir (Anthony Mackie), un imigrant ilegal din Lagos. Cei doi se încadrează în dependență, care se transformă în iubire. Tahir poate da Hannah puterea de a încerca o recuperare. Hannah poate oferi Tahir răscumpărare pentru o crimă teribilă în trecutul său.

Bettany funcționează propria script într-un weepy elev care împinge tot prea departe. După o deschidere promițătoare, filmul se învârte pe la melodrama. Bettany are de imagine lui, Paula Huidobro (Arthur și Mike) pentru a face New York arata deprimant. Hannah și Tahir plimba pe străzile din diverse nuanțe de gri, gri umed, gri murdărie și nămol. Ei vorbesc despre Dumnezeu (Tahir crede, Hannah nu) și medicamente (Hannah consideră, Tahir nu) într-un mod care țipă de o semnificație bine, bine-off persoană abordarea boli sociale din filmul Shelter. Hannah pune la îndoială existența unui Dumnezeu care a ales să le abandoneze. Tahir, care apare de-a lungul a Imam lui pentru un pic de înțelepciune ghiveci acum și apoi, îi spune să nu să pună la îndoială căile Lui. Nu este o dezbatere deosebit de original sau watchable.

Filmul Shelter devine romantic, tragic și nefericit, un film cel mai rău caz-scenariu care – parțial din cauza turnare, în principal din cauza ton – nu poate evita comparațiile cu Requiem în mod similar sumbre Darren Aronofsky pentru un vis. Connelly oferă o performanță de obicei crud ca un dependent de ravasit de durere de droguri. Mackie, care se luptă atât cu o parte slab și accentul lui nigerian, poate oferi nici o folie. Sfaturi ferm în favoarea lui Hannah film. Ea devine o vitrină Connelly: surescitat și ușor de necrezut.

Hannah și Tahir ia într-un apartament mansardă stânga nepăzită timpul vacanței de vară in Shelter. Ei sparge în vin proprietarului, gatiti o pui și rochie de până în podoabe burgheză. Hannah poartă o rochie eleganta, care se agata de corpul ei slab. Mărcile de cale arată prin tesatura subtire. “Trebuie să arate ca un zombie” Goldilocks, spune ea. E un pic de lumină în cele din urmă, dar Bettany se snuffs repede. După carnea de pui vine curcan rece, cu Hannah puking și țipând în mijlocul opulenta. Rezolva ei vine crashing jos într-o scenă visceral urât în ​​care ea șutează sus într-o venă în picioare ei. Tahir se uită la în disperare. Si noi.

Nu e nici o comunitate din Shelter, în jurul Hannah și Tahir, așa că am luat nici un context în care să plaseze suferința. Ei sunt oameni fără adăpost care vreme de mai rau extrem de ce se poate întâmpla, se confruntă cu agresiune sexuală, dependența de droguri, închisoare și durere paralizantă. Nu există nici o îndoială că viața reală de pe strada poate fi periculos și mizerabil, dar nu e alocația puțin pentru posibilitatea pe care comunitatea fără adăpost s-ar putea, de asemenea, ocazional experiență râs, bucurie sau un sentiment de optimism. Poate, chiar, bitul ciudat de distracție fără minte. Accentul a filme online Shelter este atât de îngust, viața cuplului, astfel improbabil chinuită, că își pierd simpatia și tulpina pentru mila ta.