Shelley (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ali Abbasi
Actori: Ellen Dorrit Petersen, Cosmina Stratan, Björn Andrésen
An: 2016
Gen: Drama, Groaza
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Shelley

Louise şi Kasper, un cuplu de danezi, locuiesc într-o vilă izolată în mijlocul pădurii, departe de lumea modernă, tehnologie şi electricitate. Cel mai mare vis al lui Louise este acela de a deveni mamă însă acest vis pare din ce în ce mai îndepărtat odată cu trecerea timpului. Louise decide, în disperare de cauză, să facă un pact cu guvernanta sa, Elena. Elena acceptă să poarte copilul lui Louise în schimbul unei sume frumoase de bani. Fătul din pântecele său creşte cu o rapiditate uimitoare, afectând viaţa tuturor din jurul său. Paranoia a pus stăpânire atât pe Elena cât şi pe Louise.


Trailer Shelley


Review Shelley

Shelley nu oferă răspunsuri concrete. Sigur, ne putem aduna ceea ce sa întâmplat – bazată pe lucrurile pe care le vedem și acțiunile / inacțiunile personajelor, dar niciodată nu sunt date indicii cu privire la ce sau cum. Ca întotdeauna, este extrem de subiectiv. Film de film, din mintea mea va dori o explicație mai mult sau mai puțin. Cred că este o raritate în cazul în care realizatorii filmului să-l doar dreapta. În cazul acestui film, un fel de am vrut un pic mai mult. Noi știm că aceste surogate a făcut uz de ouă congelate Louise – dar ce a mers prost? Apoi, din nou, dacă am fi fost lingură-hrănite convingeri sau versiuni ale poveștii proprii ale realizatorilor, aș fi fost fericit cu asta? Așa cum este – putem face unele dintre propriile noastre determinări, dar mi-ar fi plăcut să fi fost manevrată într-o direcție mai specific – dar numai puțin.

Filmul este la fel de lent o arsură ca orice am văzut de curând. Nu există nici o sperie sari, nici un suspans. Este cu siguranta un studiu de caracter, atmosfera, paranoia si subtilitate. Și este mai mare decât așteptarea în toate aceste categorii. Cu alte cuvinte, Shelley este un succes răsunător.