Shaun of the Dead (2004) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Lupta cu zombi
Regia: Edgar Wright
Actori: Simon Pegg, Nick Frost, Kate Ashfield
Anul: 2004
Gen: Comedie, Groaza
Durata: 99 minute
IMDB: 8.0

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Filmul Shaun of the Dead este o nouă comedie britanică despre layabouts clueless ale căror vieți se centreze pe pub; pentru ei, zombie nu reprezintă o amenințare pentru civilizația așa cum o știm, dar o interferență cu timpul de băut valoros. Atunci când devine clar că Londra este crawling (sau amestecare), cu zombie, cei mai buni prieteni Shaun (Simon Pegg) și Ed (Nick Frost) conduce un mic grup de supraviețuitori la cetatea evidentă: Winchester, locale lor.

Ironia este că prietena lui Shaun Liz (Kate Ashfield) a fost emiterea ultimatumuri, cerându Shaun să aleagă între ea și pub. Trăiește cu Di (Lucy Davis) și David (Dylan Moran), care cred că într-o confruntare Shaun ar alege pub peste fata lui; atunci când Shaun le îndeamnă să se baricadeze în interiorul Winchester, David nu este încurajatoare: “Credeți că planul său maestru va ridica la ceva mai mult decât de zi și mănâncă alune în întuneric in Shaun of the Dead?” Acest lucru nu este cu adevărat corect, din moment ce Shaun este de cel puțin armat: El folosește liliac sa cricket a Wham zombi pe cap. Un liliac cricket este de a filmelor britanice ca o bata de baseball este de a filmelor americane: Arma de alegere pentru eroi clueless merge jos pentru a investiga un zgomot care a fost făcută în mod inevitabil de cineva ambalare mult mai mult decât un liliac.

loading...

Liz, Shaun si Ed cel mai bun prieten avea o relație nu spre deosebire de caracterele jucat de Jennifer Aniston, John C. Reilly și Tim Blake Nelson în “The Good Girl” (2002). Liz este inteligent și ambițios și vrea să meargă înainte în lume, dar Shaun este fericit cu său loc de muncă entry-level în ore comerciale si de agrement sa petrecut cu Ed, vizionarea la televizor și de băut bere – la pub, de preferință Shaun of the Dead, sau la acasă într-un vârf de cuțit. Când Liz se plânge că Ed este întotdeauna în jurul, Shaun spune că “el nu are prea mulți prieteni”, care este de multe ori un argument pentru a nu deveni unul.

“Shaun of the Dead”, scris de Simon Pegg și Edgar Wright și regizat de Wright, este o linie de trimitere-up de filme zombie, dar într-un mod neașteptat: În loc de concentrându-se pe Undead și încercarea de a obține rade acolo, se tratează caracterele trai ca obișnuiții sitcom căror conflicte și a argumentelor păstra achiziție întreruptă de enervante carne mâncători. În primele două sau trei scene, așa cum a târăște din pat și in drumul pe stradă înfășurat în mizeria mahmureala, Shaun nu observa chiar zombi. Sigur, sunt la știri TV, dar care se uită la știri? Pentru Shaun si Ed, funcțiile de știri în primul rând ca reasigurare că setul de operare va fi momentul în care începe meci de fotbal.

Caracterele de susținere includ vitreg Phil lui Shaun (Bill Nighy) și mama Barbara (Penelope Wilton). Nighy este că actorul alungit, care arată ca și cum ar putea fi invadat de gene Rhys Ifans “. El are o calitate care generează simpatie instinctiv, la fel ca în “Love Actually” (2002), unde a jucat star rock descompuse încă speră răbdare in varsta de mijloc pentru o revenire. Aici e ceva duios despre răspunsul său atunci când el este mușcat de un zombie in filme online Shaun of the Dead. Acesta a fost stabilit în mod clar că astfel de intepaturi de conduc întotdeauna la moarte și apoi renaștere ca un zombie. După ce mușcat in filmul Shaun of the Dead, soarta ta este sigilat. Dar asculta la Phil îi asigur, “Am fugit sub jet de apă.”

“Shaun of the Dead” are plăcerile ei, care sunt ușoare, dar real. Îmi place modul în care caracterele Slacker menține gormlessness lor leneș în fața unui pericol de urgență, și îmi place modul în care valorile burgheze britanice de mama si tata lui Shaun se afirme chiar și în fața catastrofei. Există, de asemenea, faptul că curaj britanic încăpățânat în vremuri de necaz. “N-am închis”, sa laudat neon mare în afara club de striptease Windmill din Soho, care a stat deschis în fiecare noapte în timpul Blitz. In acest film, pub Winchester prezintă același spirit.