Shadowless Sword (2005) Film Online Subtitrat

Titlu original: Muyeong geom
Gen: Actiune
Scenariu: Paul Sheen
IMDB: 6.5
Regizor(i): Young-jun Kim
Actori: Hyeon-jun Shin, So-yi Yoon, Seo-jin Lee

In anul 2000, directorul Kim Young-jun uimit și beat telespectatori si critici deopotrivă cu “Bichunmoo”, un film Shadowless Sword mânuirea sabiei cu o tona de acțiune, dar o poveste indescifrabil. Kim follow-up, din 2005 “Shadowless sabie”, târguri mult mai bine în departamentul scenariu, în care puteți urmări de fapt, fire complot filmului, și există cu siguranță mai mult decât o acțiune suficient pentru a potoli orice arte martiale dependent. Acestea fiind spuse, povestea, deși mult mai coerentă de data aceasta în jurul valorii, este, din păcate, bland si previzibil, chiar până la finalizarea acestuia melodramatic, spadasini care prezintă, și duelurile high-flying sabie.

“Shadowless Sword” este amplasat într-secolul 10 Coreea, în cazul în care dinastia de guvernământ, Balhae, s-au prăbușit toate, dar sub invazie. O armată de rezistență rămâne, și în scopul de a le conduce, izolat războinic feminin Soha (So-yi Yoon, “Arahan”) este trimis pentru a găsi și să aducă înapoi ultimul membru rămas din linia genealogică familiei regale, prințul Jeong-hyeon (SEO- jin Lee). Ai crede că, deoarece locul de muncă este un astfel de om monumental de important, s-ar trimite mai mult de o singură femeie, dar poate că doar eu. Din păcate, prințul, care a fost exilat în ultimii 15 ani, este un back-alee de-a face ticălos care face o achiziție de zi și de vânzare marfa furat din filmul Shadowless Sword, și nu este chiar un material King, de mult pentru a consternarea Soha lui.

La scurt timp, cei doi sunt pe termen de asasin tare Kun (Hyeong-iunie Shin, vedeta “Bichunmoo”), care este pe urmele lor cu armata sa de ninja mascați (ei arunca chiar shurikens!) Și de moarte al doilea in- comandă, frumoasă și foarte loial Mae (Ki-yong Lee). O urmărire destul de previzibil prin tara rezultă, cu Soha și Jeong-Hyeon încearcă să spună cu un pas inaintea asasinilor, deși în mod curios acest lucru nu se ridică la mai mult. Shadowless Sword: zece minute de Jeong-Hyeon și Soha lipire este urmată imediat de banda de asasini miraculos ai găsi, sau de stabilire a în aștepte în fața lor. Duetul scapă pentru a lupta o altă zi, desigur, sau altfel nu ar fi un filme online Shadowless Sword.

loading...

O mare parte din “Shadowless Sword” va fi vândut pe baza artele martiale sălbatice și stilizate, din care există o mulțime. Iubitorii de acțiune cu siguranță nu va fi plictisit, ca mare parte din film se învârte în jurul funcționare vânat, oprindu-se, lipire, lupta vanatorii, iar apoi procesul se repetă. Ca atare, filmul Shadowless Sword are un aer previzibil pus problema este uneori dezamăgitoare. Asta este, dacă ți-a păsat lucruri, cum ar fi dragoste convingătoare, dezvoltarea caracterului original și toate celelalte “chestii de mare falutin. Dacă nu, atunci “Shadowless sabie” mai mult decât viața de până la promisiunea de lupte cu spada de galon – și apoi unele.