Shades of Blue (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Adi Hasak
Actori: Gino Anthony Pesi, Warren Kole, Ray Liotta, Dayo Okeniyi, Jennifer Lopez, Drea de Matteo
Anul: 2016
Gen: Drama, Crima, Seriale Online
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Shades of Blue SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Shades of Blue

Lopez este Harlee Santos, polițistă din New York. O mamă singură, Santos își dorește tot ce este mai bun pentru fiica ei, Cristina, plătindu-i una dintre cele mai bune școli din oraș. Ceea ce la prima vedere poate părea o eroină fără pată se dovedește curând a fi o entitate mult mai nuanțată.

Titlul serialului, Nuanțe de albastru, sugerează aspectele mai întunecate ale activității lui Santos. Care, în timp ce oferă protecție și pază pe aria secției ei de poliție. Este implicată împreună cu șeful ei, Matt Wozniak (Ray Liotta) și alți polițiști din unitate, într-un grup aflat de cealaltă parte a legii. Controlează afacerile murdare din zonă, cerând taxe de protecție. Doar că acțiunile lor tot mai evidente vor atrage atenția FBI-ului. Iar Santos se va trezi curând prizonieră pe o punte foarte subțire și fragilă între… nuanțe foarte diferite de albastru. In tot mai mare dificultate să-și dovedească loialitatea uneia dintre ele.


Trailer Shades of Blue


Review Shades of Blue

Dacă ignori efortul depus pentru ca Lopez să arate mereu cu 15 ani mai tânără. Shades of Blue reuşeşte să întindă o tablă de şah cu premise interesante, deşi văzute adesea în alte filme şi seriale cu poliţişti. Tentaţia, problemele financiare şi dansul paşilor mici făcuţi spre corupţie. Atât de mici, încât îţi poţi spune la nesfârşit că încă eşti un poliţist bun, iată câteva din cele mai familiare aspecte ale genului. La începutul primului episod, o Harlee Santos cu lacrimi din ochi se filmează cu webcamul laptopului.

“Am vrut dintotdeauna să fiu un poliţist bun. Dar nu există o linie dreaptă în direcţia asta. Mi-am spus întotdeauna că scopul scuză mijloacele, dar, acum că am atins scopul, nu pot scuza nimic. S-a întâmplat atât de lent, încât nu mi-am dat seama ce se întâmplă.”

Această confesiune provoacă un salt al poveştii cu cu două săptămâni în urmă, când Santos este mult mai sigură pe ea şi niciun nor nu pare să-i umbrească viaţa. Creatorul serialului, Adi Hasak (cineast din şcoala lui Luc Besson, alături de care a scris şi coprodus From Paris With Love şi 3 Days to Kill), foloseşte premisa vinovăţiei. Dar şi a imposibilităţii de a-ţi controla destinul pentru a provoca valuri în viaţa unor multiple personaje.