Sfârşitul lumii – The World’s End (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Edgar Wright
Actori: Nick Frost, Simon Pegg, Martin Freeman, Rosamund Pike
Anul: 2013
Gen: Actiune, Comedie, SF
Durata: 109 minute
IMDB: 7.0

loading...

Povestea Sfârşitul lumii – The World’s End incepe in 22 iunie 1990 intr-un orasel englez: cinci adolescenti sarbatoresc absolvirea liceului, lansand un turneu epic in barurile din oras. In ciuda entuziasmului acestora si numarului impresionant de pahare baute, nu reusesc sa ajunga la ultimul bar de pe lista: The World’s End.

20 de ani mai tarziu, cei cinci au parasit orasul natal si au fiecare sotii, copii si responsabilitati. Doar Gary King nu a reusit sa se maturizeze. Acesta isi doreste sa reia maratonul inceput in urma cu 20 de ani din filmul Sfârşitul lumii – The World’s End. Ii convinge pe cei patru sa se reuneasca. Provocarea: o noapte, cinci prieteni, 12 baruri, minim un pahar baut in fiecare bar. Sosind in Newton Haven, cei cinci o intalnesc pe Sam, sora lui Oliver, de care atat Gary cat si Steven au fost indragostiti.

Prietenii isi dau seama ca oamenii au fost inlocuiti cu niste roboti ciudati care acum ameninta omenirea.

Regizat de Edgar Wright de la un scenariu de el și omul obișnuit de conducere, Simon Pegg, filmul este refreshingly intim, în ciuda alungarea și urmărire și decapitarea și explodează și galoane de Goop albastru pulverizare peste tot tot. Efectele speciale sunt speciale, dar ele servesc întotdeauna povestea și personajele. Și chiar și atunci când Wright este aduce un omagiu eroilor săi cinematografice (Ioan Carpenter special) sau organizarea unora dintre cele mai ingenios coregrafia luptele această parte a unei începutul anilor ’90 Jackie Chan film Sfârşitul lumii – The World’s End, nu veți obține sensul că este plictisit cu ea însăși, atunci când personajele sunt ședinței în jurul vorbind despre istoria lor comună într-o halbă. De fapt, ei vorbesc de multe ori despre istoriile lor comune în timp ce acestea sunt vânătorii de balene pe invadatorii-și apoi le-au o halbă. Uneori, ele au o halbă în timpul luptei. E ca un fel de film.

Caracterul Pegg lui din comedia Sfârşitul lumii – The World’s End, Gary King, vrea ca oamenii să-l numească Regele și se consideră un prinț printre oameni, dar e genul de tip ai face anvelope de repede. Prietenii lui au avut suficient de el mult timp în urmă. Ei se spune că au crescut; Gary crede că am vândut și să devină plictisitor conventionale. Pentru credit filmului, nici una din aceste puncte de vedere sunt prezentate în întregime greșit.

Oliver (Martin Freeman) este un persoana ce strica veselis agitat de un agent imobiliar cu un receptor Bluetooth blocată în ureche tot timpul. Steven (Paddy Considine), un arhitect care a fost odată rival Gary pentru afectiuni ale surorii lui Oliver Sam (Rosamund Pike), este recent divortat si de dormit cu un instructor de fitness tânăr; el laudă despre care ultimul bit tuturor celor care va asculta, in filmul Sfârşitul lumii – The World’s End, care este modul în care știi că e mizerabil despre restul vieții sale. Peter (Eddie Marsan), care a fost oribil bruscat ca un copil, a fost întotdeauna tocilar Tagalong a grupului vechi; Acum, el vinde masini pentru tatăl lui. Andrew (Nick Frost) este un avocat care refuză să vorbească cu-sau-de Gary. Gary spune că e pentru că el încă dator Andrew șase sute de lire sterline de la mult timp în urmă, dar deducem că adevăratul motiv pentru divizarea este mult mai profundă. Este. De fapt, este un doozy.

Prima parte a filmului Sfârşitul lumii – The World’s End constă în Gary “obtinerea de trupa veche din nou împreună”, așa cum spune el, de a re-adopte marea lor Odyssey pub dejucat din 1990, când au hotărât să atingă toate douăsprezece de noapte în vechiul lor natal de Newton Haven . Liniștita orășel este acasa, la baruri cu nume mitologic și altfel încărcate sugestiv: a doua capete câinele, Cocoșul celebre, robul Trusty, sfârșitul Mondiale. Că PAL nu a terminat căutarea lor a ros mereu la Gary. E obsedat de fixarea un capăt triumfător pe o poveste lungă, neterminat.

Rularea Sfârşitul lumii – The World’s End sub plin de viață bătaie de joc și de prost gust iaht mic este un sentiment de melancolie, uneori disperare, pe pierdut tineret și a oportunităților ratate. Gary este un utilizator alcoolic și de droguri și screwup cronice, genul de tip care atrage alte băieți în aderarea aventuri care tind să se încheie cu umilință sau dezastru. A văzut mai întâi într-o instalație de dezintoxicare, dar judecând după aspectul și comportamentul nu a fost acolo mult timp lui. Pegg arata ca doar târât din pat-un pat în partea de jos a unui arbore al meu, cel mai probabil, și chiar declarațiile sale cele mai umoristic au o nuanță de disperare maniacale. “De ce ar trebui să afecteze obtinerea mai în vârstă ceva la fel de important ca și prietenia?” el cere, o întrebare gros cu ipoteze neexaminate in Sfârşitul lumii – The World’s End.