Sfârşitul lumii – Doomsday (2008) film online subtitrat

Regia: Neil Marshall
Actori: Jason Cope, Caryn Peterson, Adeola Ariyo, Christine Tomlinson, Vernon Willemse
Anul: 2008
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 105 minute
IMDB: 6.0/10 din 47522 voturi

loading...

În 2008, un virus ucigaș necunoscut, numit “Virus Reaper”, a infectat Scoția, transforma pe oameni în ființe mutante și oribil infectate si uciderea gazdă. Guvernul britanic nu poate conține virusul, deoarece acestea nu au nici un tratament, nici vaccin, și ei decid să construiască un zid de izolare de 60 de picioare peste frontiera cu Scotia si insulele sale, izolarea de restul Marii Britanii in Sfârşitul lumii. Au distrus, de asemenea, docurile, aeroporturi și poduri, impiedicand-o sa răspândirea în ciuda știind bine că-sunt condamna întreaga populație scotian la moarte. Între timp, cu echipe SAS evacuarea ultimul dintre supraviețuitori sănătoase, o femeie scoțian imploră un soldat pentru a salva fiica ei, rănit după o revoltă și lipsă ochiul drept. Un soldat sacrifică locul său în elicopter pentru a salva fata, și ea este transportat din zona de carantină ca soldatul și mama ei rămâne în urmă.

Carantină este considerat un succes, Sfârşitul lumii, cu populația scotian moarte off de la virusul și asigurarea aparent siguranța restului populatiei din Regatul Unit, la costul de ansamblul Scoției. Cu toate acestea, operațiunea de carantină genocid perpetuat de guvernul britanic, precum și popularitatea general al Scoției la nivel mondial, distruge relațiile diplomatice și economice dintre Marea Britanie si restul lumii, inclusiv Statele Unite și Comunitatea Națiunilor, provocând șomaj masiv, tulburări civile și tulburări economice extreme în Marea Britanie în timp ce oamenii se opun politicii de izolare și genocid condusă de guvern, provocând, de asemenea, un exod masiv al populației. În curând în Marea Britanie se prăbușește într-o cultură distopice.

27 ani de la carantină Scoția, în 2035 Londra, Sfârşitul lumii, în timpul unui raid al poliției, ofițerii de poliție găsi mai multe persoane infectate cu un virus asemănător Reaper. Temându-se că virusul a revenit la restul Marii Britanii, prim-ministru și a lui Hatcher mana dreapta, Canaris, cota cu șeful securității interne știri căpitanul Nelson de supravietuitori in Scotia in timpul unei imagini prin satelit a zonei, și ei cred o cura poate exista acolo. Ei l-au pentru a trimite o echipă în Scoția pentru a găsi cercetator medical Dr. Kane, care a fost de lucru pe un remediu pentru a preveni virusul, atunci când Scoția a fost în carantină, Sfârşitul lumii, iar ei cred că există supraviețuitori. Nelson alege Major Eden Sinclair să conducă echipa. Major Eden Sinclair este fetita salvate în evacuarea inițială, acum crescut cu un nou ochi mecanic medical pentru a înlocui ei lipsește unul și un soldat SAS.

Ca echipa lui Sinclair se apropie de zid și adecvate de TAB-uri rămase din posturile de securitate peretele, ei sunt avertizați de Nelson că nu va fi nici de rezervă și nici o modalitate de a se întoarce fără comunicațiilor on-line, dar Sinclair insistă pe obtinerea in. Ei încalcă perete și închideți-l, intrarea în zona de carantină, în timp ce Nelson rămâne în urmă în zona de siguranță. Nelson oftează și le ceasuri închiderea porților. Acum, pe cont propriu, Sinclair și echipa sa se îndepărteze de Glasgow, ultima cunoscută locația Dr. Kane în timpul carantinei 2008 in filmul Sfârşitul lumii.