Sexul bată-l vina – Sleeping with Other People (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Leslye Headland
Scenariu: Leslye Headland
Actori: Jason Sudeikis, Alison Brie, Jordan Carlos
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Sexul bată-l vina – Sleeping with Other People

Jake (Jason Sudeikis) și Lainey (Alison Brie) și-au pierdut virginitatea unul cu celălalt pe când erau în colegiu. Când drumurile li se reîntâlnesc, 12 ani mai târziu, la New York, cei doi își dau seama că au devenit adulterini “în serie”. Cei doi se reapropie și relația dintre ei se transformă într-o prietenie platonică, fiecare devenind un sprijin pentru celălalt în eforturile lor de a-și găsi perechea romantică ideală.

Sunt un pic surprins de toate recenziile negative aici. Este greu de imaginat ce recenzorii au găsit lipsă. Romantism? Comedie? Sau amândouă? Pentru că am găsit o mulțime de fiecare. Voi spune că eu pot vedea modul în care trebuie să fie în măsură să se refere la stilul de viață descrise pentru a aprecia filmul. Pentru că, dacă nu se poate, acest lucru ar putea fi la fel de bine despre viata pe Marte.

Acesta este un film inteligent. Iar conceptul este destul de originală, având în vedere dificultatea de a se abate de la restricțiile genului. Conductorii sunt extrem de simpatică și fiecare capabil să arunce de pe riffuri complexe comice probleme. Si am bucurat foarte mult văzând Adam Scott juca greu. Nu este ușor să prezinte o plictisitoare-as-gogoși tip rău, dar a scos-o.

În ciuda “truthiness” a dialogului, filmul nu a partaja un singur lucru, cu toate comediile romantice: este un vis umed pentru dragostea foame. Mai ales pentru acei oameni care jongleze și se luptă cu realitatea relațiilor moderne. Personajele principale purta un furnir de sofisticare cinic pe care mulți dintre noi folosesc ca scuturi de protecție. Însă, așa cum este de așteptat de la un rom-com, fisuri furnir.


Trailer Sexul bată-l vina – Sleeping with Other People