Seven Days (2007) Film Online Subtitrat

Alt titlu: Sebeun deijeu
Regia: Shin-yeon Won
Actori: Choi Moo-Seong, Jin-woo Yang, Kwang-rok Oh, Yunjin Kim, Hang-Seon Jang, Mi-suk Kim, Yunjin Kim, Hie-sun Park
Anul: 2007
Gen: Crima, Thriller
Durata: 125 minute
IMDB: 6.8/10 din 994 voturi

loading...

Avocat de sex feminin Yoo a câștigat întotdeauna cazuri ei. Cu toate acestea, cu baleiaj ei câștigătoare și talentul ei în cele din urmă căderea ei să devină, cât de puțin fiica ei devine rapit-o zi. Vinovatul nu cere nici o răscumpărare, dar vrea să reprezinte legal Yoo un criminal, care pare a fi obtinerea de pedeapsa cu moartea, atunci când cazul său nu se manipulat de către un avocat calificat. Cu toate acestea in Seven Days, Yoo are doar câteva zile pentru a convinge juriul de (Choi Myeong-su) nevinovăție Cheol-jin, omul ea trebuie să iasă din închisoare pentru a vedea din nou fiica ei.

Noțiuni de bază o mână de ajutor de la Kim Seong-Yeol (Park Hee-curând), un politist care este în curs de investigare de către departamentul afacerilor interne, Yoo aleargă după toate dovezile ea poate găsi. Cheol-jin este acuzat că a mutilat cu brutalitate o femeie și apoi ascuns intr-un loc trupul ei parte. Cadavrul a fost găsit, și există urme de Cheol-jin peste tot la locul crimei originale. Cu toate acestea, nu pare a fi concludente dovezi ca Cheol-jin nu ar fi venit cu Atenția care a fost prezentat în îndepărtarea corpului mort in filmul Seven Days. Altcineva se pare a fi implicat în această crimă și Yoo, în timp ce timpul se scurge pentru ea, trebuie să afle că vinovatul trebuie să fie cineva într-o poziție înaltă. Yoo trebuie să câștige cazul, indiferent de ceea ce acest lucru este despre viata fiicei sale. O cursa contra cronometru începe..

“Seven Days” are destul de istorie. La prima fiind produse sub numele de “copii de joi”, au existat unele certuri cu directorul pentru ca actrita Kim Seon-lider ah sărit proiectului, ceea ce a dus la filmul stau pe gheață. Directorul câstigat Shin-Yeon (“A Aria Bloody”, “peruca”) a fost conștient de potențialul și de film a preluat proiectul, pe care a numit “Seven Days”. Ca lider actrita să se poată Kim Yun-jin (“Jurnal iunie”, “Shiri”) la bord, care se presupune că a avut doar ceva timp liber, din cauza grevei scriitorului Script in America care a dus la ei să nu fie obligat la lovit-seria “Lost”, la acel moment. În mod normal, astfel de probleme înseamnă totul, dar noroc pentru un film, și, prin urmare, trebuie să ne întrebăm dacă produsul final a fost de fapt merita tot efortul. Din păcate, nu există nici un răspuns ușor de faptul că. “Seven Days” are puterea sa și este, fără îndoială, foarte captivant și palpitant. Cu toate acestea, nu reușește să folosească deplin toate potențialul său, în cele din urmă. Cel mai mare punct sensibil este faptul că personajele ar fi fost elaborate mai detaliate. De asemenea, drama funcționează doar parțial. Totuși, în ciuda tuturor acest lucru, trebuie să te întreb dacă acest lucru este într-adevăr ceva să se agite cu privire la, ca thriller Won este, de fapt foarte distractiv.

Filmul Seven Days te aruncă în acțiune încă de la început. Ne cunoaștem de răpirea copilului Yoo si apoi sunt introduse pentru evenimentele care au avut loc mai devreme de utilizare a unor flashback-uri. Nu este un lucru care atrage ochii noștri chiar de la început, deoarece este, de asemenea, destul de enervant. Și asta e regia frenetic. Camera este in continua miscare, reducerile sunt incredibil de rapid și, de asemenea, aparatul de fotografiat rămâne pe fețele actorului mai close-up decât de obicei. În timpul scenele de actiune, și împreună cu coloana sonora loaden-adrenalina, acest lucru creează energia cinetică necesară pentru a avea un impact necesare asupra publicului, dar devine a interveni într-adevăr în momentele dramatice. Nu e ușor să-i spuneți care au fost intențiile regizorului sau unde a vrut să meargă cu acest lucru, dar din fericire suntem oarecum folosit la toate camerei fluturand cu timpul. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că acest tip de regie poate fi destul de obositor pentru privitorul după un timp in Seven Days.