Serena (2014) film online subtitrat

Regia: Susanne Bier
Gen: Drama, Romantic
IMDB: 5.4
Durata: 109 Minute
Actori: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Ana Ularu

loading...

Bradley Cooper și Jennifer Lawrence au adus astfel de energie și chimie la relațiile lor în scenele lor împreună în “Scenariu pentru happy-end” și “American Hustle”, care telespectatorii pot fi tentați să dea cele mai recente colaborarea lor unele atenție, în ciuda poveștile de teatru post-producție și Buzz rău care a însoțit o. Eu cu siguranță că abordat cu o nu poate fi așa de rău atitudine, în mare parte datorită admirația mea pentru stele sale, dar, de asemenea, locul de muncă director pentru că am respectat Susanne Bier în trecut (în special “Brothers” și “după nuntă”) . Zece minute în, se poate spune ceva este în neregulă cu “Serena”. De finalul gresit, e un dezastru plat-out, genul de film care exprimate și a echipajului speranță devine îngropat cât mai repede posibil, deoarece acestea cursa pentru a trece la alte proiecte. Având în vedere faptul că a fost filmat în urmă cu aproape trei ani, Cooper și Lawrence au uitat probabil au făcut până acum. Urmeze lor.

Este Depresia-era Carolina de Nord și George Pemberton (Cooper) pare a fi una dintre puținele afaceri de succes din regiunea sa muntoasă, care rulează un imperiu din lemn înfloritoare. Cu ajutorul unui partener de afaceri pe nume Buchanan (David Dencik) și un vânător spiritual ghidate pe nume Galloway (Rhys Ifans), numele Pemberton devine bine-cunoscut, deși șeriful local (Toby Jones) bănuiește ceva este în mișcare. În acest imperiu cade o Lady Macbeth în formă de Serena Shaw (Jennifer Lawrence), care devine rapid Serena Pemberton (peste astfel de linii memorabile ca “Cred că ar trebui să se căsătorească.” Zambeste. End scena.)

Serena freacă toată lumea, dar George în mod greșit. Ea barje în compania cherestea comanda oamenii din jurul și acuzându-i de a face șase luni de muncă în nouă luni. Ea este în mod clar conceput ca o forță de schimbare, senzație de prima competiție de afaceri George de la Buchanan și apoi sentimentul de concurență pentru moștenirea lui de la un citadină care se întâmplă să fie mama copilului lui George nelegitim. Dar Serena, în ciuda eforturilor Lawrence nu este un personaj. Are emoții melodramatice și intrigi forțate asupra ei, fără adâncime sau rezonanță tematice la oricare dintre ea. Ea se apleacă la voința unei narațiuni de manipulare ca dacă nimeni nu se opri vreodată să răspundă la întrebări de motiv sau poveste înapoi pentru acest personaj. De ce ea sa se simta atat de puternic pentru George? De ce ea în centrul atenției într-o scenă, dar trage înapoi într-un alt?