Septembers of Shiraz (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Wayne Blair
Actori: Salma Hayek, Adrien Brody, Shohreh Aghdashloo
Anul: 2015
Gen: Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Septembers of Shiraz (2015)


Review film Septembers of Shiraz (2015)

În cazul în care scenariul “Septembers Shiraz” uitat ceva sunete din film, fiecare propoziție ar fi tipărite cu caractere aldine, a crescut la un font foarte mare și de trei ori subliniate. Cel putin asta modul în care cele mai multe scene de a juca în acest film bine intenționați încă-nuanță liberă.

Poveste, adaptat de Hanna Weg dintr-un roman de Dalia Sofer, Isaac centru pe (Adrien Brody), un evreu iranian, și soția sa, Farnaz (Salma Hayek-Pinault). Este 1979 în Iran, iar acest cuplu prosper și prietenos sunt direcționate pentru hărțuirea ca ajunge la revoluție. Isaac este arestat mai târziu și torturat în timp ce Farnaz se luptă să țină familia unită. Înainte de mult timp, ei plan o evadare din țară.

Ambii actori principali, și Shohren Aghdashloo, ca Habibeh, o menajeră, încearcă să ofere niște subtilitate; legătura dintre inconstant Farnaz și Habibeh introduce chiar o idee sau două despre dificultățile prietenii angajator-angajat și prăpastia care separă pe cei bogați și cei săraci.

Dar acele scene Lăsând la o parte, script-ul introduce aproape întotdeauna un discurs în cazul în care o ridicare din umeri sau un zâmbet ar face mai bine, și asta înainte de scor intruziv și persistente telegrafiază fiecare emoție crede că ar trebui să simți. “Ei vin după noi!” Farnaz declara la un moment dat, după cum ne uitam baietii rai fac doar asta. Cue muzica de urmărire.

Filmul în regia lui Wayne Blair și împușcat pe seturi neconvingătoare în Bulgaria, overexerts în sine insistând până la sfârșit că vă pasă de personaje pe care, probabil, ai început să-i placă în momentele de deschidere. Este un film a cărui inimă bună este compensat de mâna grea.