Sensoria (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Christian Hallman
Scenariu: Christian Hallman, Måns F.G. Thunberg
Actori: Alida Morberg, Andersen Norah, Norah Andersen
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 5.7

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Caroline Menard (Lanna Ohlsson) este o femeie care se mută într-un bloc de locuințe cu o istorie întuneric, și vă pot spune unde Terenul este merge de la minute unul. E în ei decedat 30 și este un pic de mizerie, după ce tocmai sa despărțit de iubitul ei, iar mama ei recent pe moarte in filmul Sensoria. Mai degrabă decât tratarea acest lucru ca o nouă șansă în viață, ea este disperat că acest lucru este, că ea condamnați la o viață de singurătate. Caroline se plânge în mod deschis să-i unul și numai prieten, care are familia ea dorește, de care ea nu va avea unul dintre ei.

Și hei! Acest loc este un dezastru, de asemenea in filmul Sensoria. Feluri de mâncare sunt de zbor de pe rafturi, că are vise nebune, și ea aude sunete înfiorătoare toată noaptea. Lucrurile sunt în mod constant apar în fundal în spatele ei, cu toate că ea nu aude înțepăturile puternice de muzică, care le însoțesc.

loading...

Noul ei bloc de apartamente este plin de personaje ciudate de asemenea din Sensoria, inclusiv un Proprietăreasa băgăcios, un vecin la etaj pervers, și un orb care o cunoaste de parfum. Sunt fiind ciudat pentru ciudatenia pricina? Ar putea fi, după cum Sensoria este plin de piste false prefac o poveste bântuie destul de simplă. Ea devine mai evident numai atunci când o fetiță apare de nicăieri și începe să joace cu Caroline, și vecinii ei fac referiri la evenimente oribile care au loc la foști chiriași apartamentului.

Dar cine este Caroline din Sensoria? E deprimat de la un eveniment traumatic și ia pastile pentru a trata aceasta, dar ea este o taină, o coajă de un caracter. Ea nu pare să aibă un loc de muncă, sau cel puțin nu merge să-l sau a menționa o dată în timpul întregii sale sejur la acest apartament. Citește o carte la un moment dat, dar altfel personajul ei este doar aceea a unei doamne singur, fără nici o adâncime de ea.

Este o rușine direcția este atât de scattershot deoarece Ohlsson este o actriță remarcabilă și transmite niște emoții foarte dure în acest sens, și fără ea filmul Sensoria ar fi o bust absolut. Dar, ca pentru un film inspaimantator – este deja.

Stii acele filme Sensoria infricosator, unde un personaj se misca o oglindă sau un dulap și o fantomă apare în spatele lor, cu un zgomot puternic? Sensoria se întâmplă aici aproximativ o jumătate de duzină de ori, sperie evident de coregrafie din timp. Unul frumos salt mic speria ne-ar putea surprinde, în ciuda faptului că, înainte de a sute de filme, dar o fac de peste si peste doar miroase a unui film care nu știe cum să păstreze interesul publicului. Este destul de bine făcute, dar, ca multe filme de groază nu a reușit încearcă să creeze tensiuni prin sperie non-stop, nu și dea seama că acesta este doar o cale de a plictiseala.

Lipsa de direcție din Sensoria este ușor de dovedit de numeroasele excursii în sus și în jos pe scări de blocului în care locuia, în timp ce aduce cutii de ei la depozitarea la etaj de mai multe ori (oh, și nu există sunete GHOST infricosator!) Și hainele la spălătorie (cu fantome!), se deplasează în sus și în jos și în sus și în jos. Nu a fost un episod MST3K al cărui film îmi scapă în cazul în care echipajul rupt pe ea pentru a arăta, în profunzime, de fiecare dată când cineva a primit într-o mașină, a condus off, și am parcat-l in filme online Sensoria. Gândiți-vă că aici, dar cu oameni care transportă cutii de până mai multe seturi de scări. Există o serie la fel de recurent de scene în care ea se întoarce pe lumini în camera și plimbări prin ele.