Sefa – The Boss (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ben Falcone
Actori: Peter Dinklage, Melissa McCarthy, Kristen Bell, Kathy Bates
Anul: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Sefa – The Boss

Melissa McCarthy, nominalizată la Oscar, protagonista comediilor de mare succes Bridesmaids, The Heat, Tammy. Este acum vedeta unei comedii despre o afaceristă foarte bogată care e trimisă la închisoare după ce e prinsă că a făcut uz de informații bursiere ilegal obținute. Când iese de la mititica, încearcă să se reinventeze pe post de cea mai simpatică persoană din lume. Dar cei care au fost înșelați de ea nu sunt dispuși s-o ierte și să uite.

Alături de McCarthy îi vom vedea pe Kristen Bell, Peter Dinklage și Kathy Bates. Regizată de Ben Falcone (Tammy), comedia e bazată pe personajul creat de McCarthy, iar scenariul e scris de aceasta împreună cu Ben Falcone și Steve Mallory. Producători sunt McCarthy și Falcone, prin compania lor, On the Day Productions, și Will Ferrell, Adam McKay și Chris Henchy, prin compania lor, Gary Sanchez Productions.


Trailer Sefa – The Boss


Review Sefa – The Boss

Cuplul Melissa McCarthy si Ben Falcone au scris impreuna scenariul lui “The Boss”, Falcone preluand si regia. Cei doi sunt la a doua colaborare de acest fel, dupa “Tammy”, din 2014, o comedie “fara sare si piper”. Melissa McCarthy este, dupa parerea mea, un geniu in materie de comedie, deci m-am gandit ca “Tammy” este doar un experiment mers prost.

Nici aceasta incercare, insa, nu se dovedeste reusita. “The Boss” nu este numai un film neoriginal sau fara simt al realitatii, ci si o “comedie” care nu reuseste sa amuze. Scenariul este cliseic si pare neterminat. Se ajunge chiar la includerea unor scene ce nu au legatura cu nimic din ceea ce se intamplase anterior in film.

Melissa McCarthy ramane la fel de buna ca intotdeauna, insa Kristen Bell nu se mentine constanta in ceea ce priveste actoria. Peter Dinklage joaca un personaj ce pare extras dintr-un film de animatie.