Secretul – Secret in Their Eyes (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Billy Ray
Scenariu: Billy Ray, Juan José Campanella
Actori: Nicole Kidman, Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor
Anul: 2015
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Pentru fiecare succes cum ar fi “The Departed”, bazat pe Hong Kong-ului “Infernal Affairs”, există nenumărate reinterpretări inferioare care de multe ori conta pe puterea de stea pentru a compensa o interpretare diluată, a schimbat în mod regulat pentru o box-office-prietenos PG-13 în loc de un rating de R mai cinstit in Secretul – Secret in Their Eyes.

Nu voi uita niciodată primele luni ale 1993. Aceasta a fost iarna final de nemulțumire remake străine, atunci când cinefilii au fost supuse cruzime “The Vanishing” (o degradare a aceluiași-intitulat chiller olandez de același regizor, nu mai puțin), “Sommersby” (care a supt o mare parte din magia a senzației arthouse franceză “The Return of Martin Guerre”) și “punct fără întoarcere” (scuze, Bridget Fonda, nu sunteți nici nu vei fi vreodată “La Femme Nikita” ).

Ei bine Secretul – Secret in Their Eyes, au făcut-o din nou și, din păcate, nici unul prea bine cu “The Secret în ochii lor,” 2010 a limbilor străine Oscar câștigător din Argentina. Un făcut inteligent, bântuie thriller, se rotește în jurul unei 1974 investigație viol-omor brutal care este re-deschis 25 de ani mai târziu, graficele de film efectul că încheierea nesatisfăcătoare la cazul avut atât echipa legală și soțul devotat victimei. Este o reflectare a corupției guvernamentale larg răspândită a țării la momentul respectiv.

Complicate “cine, ce, unde, când și cum” aspecte au fost tratate expert, mai ales o scenă organizat într-un stadion de fotbal masiv aglomerat. Dar ceea ce acest film superb cu adevărat distins au fost intense conexiuni emoționale aduse la viață de actori Ricardo Darin și Soledad Villamil, care privesc și a acționat ca oameni reali, nu facsimile prettified. Dragostea neimpartasita agonie între agentul dreptate Darin și șef departament Villamil lui colorate în fiecare secundă amăruie “The Secret of ochii lor,” până la momentele finale agonie in filme online Secretul – Secret in Their Eyes.

Acum avem “Secretul – Secret in Their Eyes”. (Că “The” a fost abandonat dur este doar una dintr-o grămadă de mișcări condus-greșite.) In loc de Buenos Aires, setarea este porțiunile mai puțin strălucitoare din Los Angeles. De ce L.A.? Pentru ca părțile flashback din poveste avea loc acum, în 2002, când orașul a fost considerat a fi cel mai probabil următoarea țintă pentru un atac terorist după 9/11. Care lasă ușa deschisă pentru tăierea multe colțuri și etica îndoielnice în numele securității, ci, de asemenea, se dovedește a fi o distragere a atenției de la complot de bază.

Mai dăunătoare sunt alegerile de turnare. Să începem cu de pe ecran vedetele, începând cu Julia Roberts. Nu este nimic rău în a schimba sexul personajului din Secretul – Secret in Their Eyes, care este legată de tineri victimă de sex feminin. Cu excepția faptului că legătura implicat-mama-si-fiica-nu mai oferă același tip de ecou al unghiului iubirea neimpartasita. Că părintele este un investigator FBI inițial direct implicat în cazul face lucrurile prea personal pentru ea si co-lucrătorilor. Ca un caracter notează pe bună dreptate, “Noi nu traversează doar linia, noi o îngroapă”. De asemenea, ei sunt aruncați cu credibilitate ca un rezultat.