PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Secretul – Raaz Reboot (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Vikram Bhatt
Actori: Gaurav Arora, Madhu Anand Chandhock, Emraan Hashmi
An: 2016
Gen: Groaza, Mister, Romantice
IMDB: 4.6


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Secretul – Raaz Reboot

Raaz Reboot este cel de-al patrulea film dintr-o serie horror care explorează secretele, misterele şi slăbiciunile umane. Filmul este scris și regizat de Vikram Bhatt şi îi are în rolurile principale pe Emraan Hashmi și Kriti Kharbanda.

Filmul începe cu sosirea Rahaan Khanna (Gaurav Arora) și Shaina (Kirti Kharbanda) în România. Rehaan nu este fericit să vină în România, dar din cauza insistenței lui Shania, a venit în România de la Mumbai. Lucrurile sunt înrăutățesc, atunci când Shania simte că există ceva greșit în casa și bantuita ei. Ea încearcă să convingă Rehaan că există spirit în casă, dar el refuză același lucru. Într-o mulțime de tulburări, Ea vine peste cu fotograful de modă Aditya (Emraan Hashmi), care a fost prietenul ei fostul băiat. Aditya cunoaște fiecare lucru se întâmplă cu ea și el o promite să o ajute la această condiție. Va ajuta la Aditya-o afară din acea condiție sau ce se va întâmpla în continuare? Asta e secretul Raaz reinițializare.

Raaz Reboot este usor de urmarit pentru aceste 3 motive. Primul coloanei vertebrale scene de groază. Chilling în al doilea rând este sa unică, Suspans și linia de poveste palpitanta pe care le cârlige de până la până la suspans dezvăluie și al treilea este sa clasa de top Cinematografie. A făcut bun cineast de locuri de muncă de a capta frumusetea România. Aici vreau să adăugați aceste director de timp Vikram Bhatt a făcut dreptatea deplină la linia de poveste și nu numai la scene Horror. De asemenea, este posibil să simțiți câteva ori că groază este mai mică sau lipsește în a doua jumătate, dar ei ca pe script-cerere.


Trailer Secretul – Raaz Reboot