Secretul – El secreto de sus ojos (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Juan José Campanella
Actori: Carla Quevedo, Javier Godino, Rudy Romano, Alejandro Abelenda, Mariano Argento
Anul: 2009
Gen: Drama, Mister, Thriller
Durata: 129 minute
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Secretul – El secreto de sus ojos

Un film complex, plin de ambiție, care îmbină povești de dragoste ce se întind pe două generații, un thriller cu accente de film polițist, ceva comedie și critică politică.

Mi-a plăcut din mai multe motive chiar dacă, pe alocuri, unele scene sunt explicite. Temperamentul hispanic este expus așa cum mă așteptam, din plin: dialoguri emoționante, tranșante, un fir epic bine construit, o intercalare fină trecut-prezent-fantezie, umor subtil, intrigă, răzbunare, mister, dragoste.

Povestea tânărului care și-a pierdut soția în urma unui viol, atinge inima comisarului (Benjamin Esposito) angajat pentru a prinde făptașul. Unde mai vezi atâta dedicare în descoperirea adevărului, în investigarea unei crime? Lăsând la o parte filmele, probabil că tot în filme. Similitudinile din viața reală nu știu în ce măsură pot fi privite ca niște catalizatori, ca niște cauze care pot declanșa acțiuni înflăcărate.

Comisarul are abilitatea de a citi privirile celor din jur: ochii vorbesc dar și mint. Ar trebui să păstreze liniștea. Câteodată e mai bine să nu-i privești. De ce? Poate pentru că ei trădează lipsa sentimentelor sau, dimpotrivă, o prezență febrilă a lor. Aceasta este cheia. De aici filmul devine mai mult decât captivant.

Regizorul creionează teme și portrete variate: bărbatul matur care se teme să-și declare iubirea, femeia frumoasă care fuge de propriile sentimente, bărbatul nu tocmai chipeș – dornic de a-și demonstra virilitatea, alcoolismul ca pasiune, iubirea ca punte de legătură între cele mai frumoase momente din viață și supraviețuire.


Trailer Secretul – El secreto de sus ojos