Second Chance (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Rand Ravich
Actori: Ciara Bravo, Robert Kazinsky, Adhir Kalyan, Dilshad Vadsaria, Vanessa Lengies, Tim DeKay
Anul: 2016
Gen: Drama, SF, Seriale Online
Durata: 42 minute
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Second Chance SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:


Sinopsis Second Chance

Serialul prezintă viața lui Jimmy Pritchard, un fost serif în vârstă de 75 de ani din King County al statului Washington, care fusese un polițist corupt și ulterior silit să se retragă din activitate. Dupa ce acesta este ucis în urma unui jaf dat în casa fiului său, Pritchard este reînviat, de către doi gemeni genii, multimilionari, Mary și Otto Goodwin, într-un corp tânăr și îmbunătățit genetic. Deși i se acorda o nouă viață și posibilitatea de a-și gasi un nou scop în viață, acesta este tentat și hărțuit de faptele pe care le-a comis în trecut. Serialul a debutat în mediul online în data de 25 decembrie 2015 și a fost difuzat pe FOX TV în data de 13 ianuarie 2016. Din 29 ianuarie 2016, acesta a fost mutat în ziua de vineri.


Trailer Second Chance


Review Second Chance

Există nenumărate serii și filme acolo unde personajul principal este un fost polițist, care, din cauza unor scuză, devine un fel de justițiar lup singuratic, cu ajutorul unor organizații sau guvern sau vreun miracol tehnologic etc., sau o combinație de de mai sus.

“A doua șansă” este cel mai recent plus la gramada! A “scuza” aici se bazează pe romanul clasic presupune Mary Shelley Frankenstein. (Producătorii chiar au fost de gândire de asteptare din seria “Codul Frankenstein”).

O 80 y.o. ex-Sheriff (jucat de veteranul Philip Baker Hall) este ucis și corpul său nu numai că vine la viață (!), dar este reîmprospătat și îmbunătățit genetic, de un cuplu de gemeni miliardar (care a inventat facebook sau ceva). El devine un 30 y.o. versiune mai puternică a-l păstra în proces amintirile sale anterioare în fiecare detaliu! Soooo, acest lucru nu are absolut nimic de-a face cu Frankenstein, care a fost un monstru plictisitoare, suma de bodyparts de la mai multe cadavre diferite și nici amintiri fel !!!