Seara mamelor – Moms’ Night Out (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie
Producator(i): Jon Erwin, Andrea Gyertson Nasfell
IMDB: 5.4
Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
Actori: Sarah Drew, Sean Astin, Patricia Heaton


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Seara mamelor – Moms’ Night Out

Simțindu-se epuizată din cauza celor trei copii ai săi, Allyson decide împreună cu prietenele sale, Izzy și Sondra, să petreacă o seară “ca între fete”. Cele trei așteaptă ca noaptea să se desfașoare cât timp soțul lui Allyson, Sean, are grijă de copii. După ce rezervarea de la restaurant a fetelor este anulată, lucrurile merg din rău în mai rău când cumnata lui Allyson, Bridget, realizează ca bebelușul său, Phoenix, a dispărut. Cele patru străbat orașul în căutarea copilului și, în cele din urmă, învață să nu mai dea vina pe alții pentru problemele lor. În tot acest timp, soții lor încearcă să aibă grijă de copii, însă, cu rezultate dezastruoase.


Trailer Seara mamelor – Moms’ Night Out


Review Seara mamelor – Moms’ Night Out

Simțindu-se copleşită de treburile casnice, mama a trei copii, Allyson, hotărăşte să petreacă o noapte în oraş cu prietenele sale. Izzy și Sondra – o aşa-numită „seară a mamelor”. Cele trei se așteaptă la o noapte plină de relaxare şi distracţie în timp ce soțul lui Allyson, Sean, are grija de toti copiii.

După ce rezervarea lor este anulată lucrurile merg din rău în mai rău, atunci când cumnata lui Allyson. Bridget, își dă seama că bebeluşul ei, Phoenix, lipsește. Cele patru pornesc într-o călătorie prin întregul oraş în căutarea copilului. Si în cele din urmă ajung să învățe că nu trebuie să mai dea vina pe alții pentru propriile lor probleme. În timp ce toate acestea se întâmplă, soții lor încearcă să aibă grijă de copii cu rezultate dezastruoase.

Filmul pleaca din start cu o incarcatura substantiala de agitatie, ajunge la un paroxism hilar. Ce da nota de comedie a filmului, dupa care este temperat de un motociclist rocker, patron de salon de tatuaje. Ce transmite chintesenta pozitiei de adoptat in relatia mama copii.