SEAL Patrol – BlackJacks (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, SF, Thriller
Producator(i): Adrian Voo, Bjorn Wilde
IMDB: 3.6
Regia: Nicolas Aaron Mezzanatto
Actori: James C. Burns, Kristina Anapau, Rich McDonald

Ca un film SEAL Patrol de ficțiune actiune / militare / știință, acest film nu are unele lucruri în favoarea sa. Premisa de un om de stiinta care, după o schimbare a inimii, decide să distrugă proiectul acesta este de lucru pe, dar involuntar deschide o ruptură dimensională și, astfel, “aduce pe” o creatură distructiv, funcționează bine. Scena de deschidere are un poligon de tragere / test de simulare în cazul în care noul recrut (“Gates” jucat de Rich McDonald) din “bâte” (aparent titlul original ca acest termen și grafice sunt utilizate de mai multe ori de-a lungul filmului) încearcă să facă grad. Cele bâte sunt o, ex-militar, Blackwater fel de elita de grup, care sunt mercenari bune tip de închiriere și condus de tip dur “Locke” (James C. Burns).

loading...

Eric Roberts din SEAL Patrol este întotdeauna valoare pentru bani în chiar timpul de ecran limitat, reușește să joace un CEO umbrite ca doar el poate. El este corupt de putere și de bani de foame capitalist de risc, care închiriază “bâte” pentru a merge la său de pe laborator cărți (ascunse subteran în Kazahstan) pentru a recupera geniul responsabil de un proiect de cercetare de energie experimental.

Acțiunea din SEAL Patrol este foarte credibil, cu arme și tactici militare, combinate cu cinematografie bună, care ne oferă posibilitatea de a obține dreptul în acțiune. Toți actorii și facă treaba lor, dar aceasta nu este personajele principale care stralucesc luminos în film. Eric Roberts și nou-venit Tina Casciani (din pacate cei doi cu roluri mai limitate) sunt fantastice. Doamna Casciani este superb ca de rece ca gheata asistent, și ea radiaza ori de câte ori ea este pe ecran. Aștept cu nerăbdare să văd o în roluri mai mari în cazul în care ei persona sexy și rea-fund se poate dezvolta într-adevăr.

Există un pic de gore, dar nimic prea intens dar, din păcate SEAL Patrol, atunci când creatura în cele din urmă o face e aspectul, tipul CGI SyFy este un pic de o lăsa în jos.

În cazul în care vine de pe șine un pic este cu unele din poveste și editarea. Din anumite motive, bâte sunt echipa cu un psihic care la bord de a folosi puterile pentru a localiza de știință lipsă. Ea are, de asemenea, unele capacitatea de telekinetice atunci când vine vorba de a se muta cești de cafea. Editarea în locuri par prea mult ca un rapid-cut / flash pentru a alb-negru, care este aruncat în doar de dragul de el.

În general, dacă aveți ceva timp pentru a ucide și doresc un film SEAL Patrol decent acțiune cu buget redus, ai putea face mai rău decât Seal Patrol.