Se7en (1995) Film Online Subtitrat

Regia: David Fincher
Actori: Morgan Freeman, Hawthorne James, Reg E. Cathey, Gwyneth Paltrow, Brad Pitt
Anul: 1995
Gen: Crima, Drama, Mister
Durata: 127 minute
IMDB: 8.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Această moarte sumbru dă tonul lui David Fincher “Se7en”, una dintre cele mai întunecate și mai nemiloase filme făcute vreodată în mainstream Hollywood. Va ploua zi după zi. Ei vor investiga moartea după moarte. Există cuvinte scrijelite la locul faptei; Cuvântul grăsanul se află pe peretele din spatele frigiderului său: Lăcomie. După ce doi dintre aceste crime Mills își dau seama că de-a face cu un criminal în serie, care intenționează fiecare crimă să pedepsească una dintre cele șapte păcate de moarte.

Acest lucru este la fel de formulă ca un roman sau film polițist Agatha Christie. Dar, “Se7en” nu are loc în lumea binevoitor de crime casă la țară, dar în viața a doi polițiști, unul care crede că a văzut pe toate, iar celălalt, care nu are nici o idee ce este pe cale de a vedea. Nici nu este filmul despre detectarea; criminalul însuși se transformă în cazul în care filmul are încă o jumătate de oră pentru a merge. Este mai mult un studiu de personaj, în care omul mai în vârstă devine un savant depravării și experiențele tineri l într-un mod jalnic și personală. Un citat speranță de Hemingway a fost adăugat ca un voice-over după audiență de pre-vizualizare a găsit sfârșitul originală prea oribil. Dar care se încheie original este încă acolo, iar citatul joacă mai mult ca o glumă sumbră. Filmul Se7en trebuie să se termine cu cea a lui Freeman “mai vedem”. După încheierea devastatoare, linia Hemingway este consolare mica.

loading...

Enigma caracterului Somerset lui se află în centrul filmului Se7en, iar acesta este unul dintre cele mai bune performante Morgan Freeman lui. El întruchipează autoritate natural; Nu-mi amintesc să-l jucând vreodată un om slab. Aici el știe toate învățămintele un polițist s-ar putea internaliza în anii petrecuți în ceea ce invatam este una dintre cele mai grave cartiere ale orașului. El trăiește singur, în ceea ce arata ca un apartament închiriat, biblioteci pe pereți. El se pune să doarmă cu un metronom. El nu sa căsătorit niciodată in Se7en, cu toate că el a fost aproape de o dată. El este un om singur care se confruntă viață cu detașare resemnată.

Când își dă seama că a face cu șapte păcate de moarte in filmul Se7en, el face ce ar face câțiva oameni, și se duce la bibliotecă. Acolo el se uită în Infernul lui Dante, Milton Paradisul pierdut al lui si Canterbury Tales Chaucer. Nu e ca el le citește atât de mult ca și cea a le face referire pentru spectatori; este adesea eficient într-un film de groază de a introduce elemente perturbatoare din literatura de specialitate ca atmosfera, iar Fincher oferă sclipiri de ilustrații Gustav Dore lui pentru Dante, inclusiv faimosul reprezentarea unei femei cu picioare de păianjen. Somerset sunete erudit ca el numește păcatele capitale Mills, care pare a fi auzului dintre ele pentru prima dată.

Ce este folosit aici este același tip de abordare William Friedkin angajați în “Exorcistul” și Jonathan Demme în “Tăcerea mieilor”. Ceea ce ar putea deveni un film Se7en polițist de rutină este ridicat de evocarea mitologia spaimă și simbolism. “Șapte” nu este cu adevărat un film foarte profund și mai profund, dar oferă iluzia convingătoare de unul. Aproape toate thrillere masă încerca mai întâi pentru a oferi divertisment in Se7en; aceasta intenționează să fascineze și appall. Dând impresia de burse, detectiv Somerset dă o profunzime și semnificație a ceea ce criminalul consideră aparent declarații morale. Pentru a fi sigur, Somerset este norocos pentru că a considerat că ucigașul are un card de bibliotecă, deși cu acest criminal, gândire înapoi, îți dai el nu a primit ideile în bibliotecă, și verificat acele cărți pentru a atrage poliția.

Cele cinci crime din Se7en, investigate de către partenerii oferi varietate. Criminalul a plecat în mod evident de a elabora dureri în planificarea și executarea acestora – într-un caz, cel puțin un an în avans. agenda sa în scenă culminant a filmului, cu toate acestea, trebuie să fi fost improvizate recent. “Se7en” ne atrage neîncetat în ororile sale, dintre care unele sunt cu atât mai eficiente pentru a fi observate prin lovituri scurte. Putem fi siguri de metodele de ucidere numai după ce poliția le discute – deși o lovitură a conținutului unui sac de plastic, după o autopsie necesită greu mai multe explicații. Fincher ne arată suficient pentru a ne dezgust, și taie departe.

Criminalul intenționează în mod evident, îi crime elaborate ca declarație morală. El sugerează cât de mult după ce-l cunosc. Când i se spune crimele sale vor fi în curând uitat în graba de zi cu zi de cruzime, el insistă că aceștia vor fi amintit pentru totdeauna. Ele sunt capodopera sa. Ceea ce se inexplicabilă este cum, exact, el este de a face o declarație. victimele sale, probabil vinovat de păcatele lor, au fost condamnați și executat prin acțiunile sale. Care este lecția? Lasa ca să fie un avertisment pentru noi in filme online Se7en?