Scooby-Doo Misterul de la campionatul de wrestling (2014) DUBLAT

Gen: Animatie, Familie, Dublate
Producator(i): Michael Ryan
Regia: Brandon Vietti
IMDB: 6.3
Actori: Mindy Cohn, Matthew Lillard, Grey Griffin, Frank Welker

Sunt conștient de faptul că, chiar și ca un fan WWE, acest film „Scooby-Doo Misterul de la campionatul de wrestling” nu este făcut pentru mine. E un film pentru copii. Una care speră să transforme fanii Scooby Doo-a WWE, sau converti fanii WWE de Scooby Doo, sau recompensa copiii care sunt deja fanii ambelor. De asemenea, harkens înapoi la New Scooby-Doo Filme de la începutul anilor ’70 care a inclus persoane cu stele, cum ar fi trei Stooges, Batman și Robin, Sonny și Cher si Jerry Reed (deși franciza renuntat niciodata cu adevarat cu stele oaspeți, ca parte a acesteia ADN).

Întrebarea mea generală, din „Scooby-Doo Misterul de la campionatul de wrestling”, deși, așa cum cineva care este familiarizat atât cu Scooby si WWE, este motivul pentru care Scooby Doo! WrestleMania Mystery – care a fost lansat saptamana trecuta pe DVD și Blu-ray – a ales să-și modifice realitatea actuală spațiu-timp a WWE în sine. Nu mai este o companie reală lupte, WWE este portretizat ca un loc geografic – un teren cu locuitori și o cultură propriu. WWE City. Un oraș cu propriile sale legi medievale, de fapt (ca Shaggy si Scooby descoperi că, atunci când acuzat de o infracțiune, puteți opta pentru a lupta-ți de drum spre libertate în ring). Toată lumea mănâncă în același restaurant de 24 de ore și fiecare show WWE pune pe loc chiar acolo, în oraș, în același arena. Inclusiv WrestleMania, care, pe povestea aici, este la doar câteva zile distanță.

Aceste modificări sunt doar ciudat. Pot trece cu vederea cu ușurință, acțiunea ciudat sporit (Cena opintire, și flipping, Big Show din ring fără probleme. Big Show a reveni aproape imediat pentru a sparge Cena cu o masă de picnic uriaș), dar faptul că WWE în sine a fost transformat într-un teren ciudat, mistic este un cap-scratcher.