Scooby-Doo And WWE Curse of the Speed Demon (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Tim Divar
Actori: Miroslav Barnyashev, Saraya-Jade Bevis, Mark Calaway
An: 2016
Gen: Animatie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Scooby-Doo! And WWE: Curse of the Speed Demon


Review Scooby-Doo! And WWE: Curse of the Speed Demon

WrestleMania Mystery 2 este al douăzeci și șaselea film din seria Scooby-Doo. După ce a ajutat WWE pentru a rezolva misterul ursului fantomă în Scooby-Doo! WrestleMania Mystery , Mystery Inc. banda cu multe superstaruri WWE sunt din nou în cursă, inclusiv președinții WWE Dl . McMahon propria fiica a lui Stephanie McMahon și soțul ei Triple H . Scooby si Shaggy sunt incantati sa auda ca Undertaker va fi în cursă.Vizionare placuta.

Scooby-Doo este, desigur, un concept și a furat deja inimile multor copii de-a lungul anilor. La desene animate de o poftă de mâncare nou în stare proaspătă și să furnizeze, factorii de decizie sunt, de asemenea, în mod expres să caute cooperarea cu, în special în rândul adolescenților și adulților tineri, franciza WWE populare. “Scooby Doo! Si WWE: Blestemul Speed ​​Demon “este un film care este sigur pentru a facilitate multe ingrediente tradiționale Scooby-Doo: un misterios, aparent puteri supranaturale decizie escroc, glume potrivite și apetitul statornică Scooby si lui cel mai bun prieten Shaggy.

Cu toate acestea, filmul introduce, de asemenea, elemente noi. Pentru că este destul de subțire poveste se învârte în jurul unei curse spectaculoase, cu aspect futurist si tot felul de masinarii anticipate mașini de curse, produs-artizanul desen animație este binecuvântat cu un ritm ridicat și o cartload de scene de acțiune frumos. Munca de detectiv, care joacă în mod normal, un astfel de rol important în narațiunile Scooby-Doo este astfel deplasată din păcate un pic în fundal. Lupatătorii WWE joacă rolul cheie Undertaker aclamat și extrem de populare.