Scooby-Doo And Kiss Rock and Roll Mystery (2015) DUBLAT online

Regia: Spike Brandt, Tony Cervone
Scenariu: Kevin Shinick, James Krieg
Actori: Tony Cervone, Mindy Cohn, Grey Griffin
Anul: 2015
Gen: Animatie, Familie, Dublate
IMDB: 6.3

Filmul Scooby-Doo And Kiss este stabilit la o parte de distracții numit KISS Mondială, în cazul în care o vrăjitoare infricosator a fost alungare oameni departe. Scooby Gang – Fred, Velma, Daphne, Shaggy, Scooby-Doo And Kiss – ajunge intamplator chiar in jurul datei acest lucru se întâmplă. (Daphne, se pare, este un mare fan KISS. Cine a știut?) Acestea oferă pentru a investiga ciudate fel de a fi, dar KISS a fost deja chemat pentru a avea grijă de locuri de muncă s-au. Cele doua echipe ajung lucrează împreună la misterul, care le ia adanc in inima rock-and-roll nebunie.

O parte din ceea ce e cool despre acest film Scooby-Doo And Kiss este că membrii KISS face propriile lor voicework. Dacă v-ați dorit vreodată să audă Gene Simmons si Paul Stanley acționează vizavi de un câine de desene animate, aceasta este sansa ta de mare. Chiar mai bine, rockerii nu prea se prezinte; ele înfățișa versiuni exagerate ale personas lor pe scena (Starchild, demon, Catman, și Spaceman). Fiecare are un fel de putere magică, cum ar fi respirație foc sau de fotografiere lasere. Cu alte cuvinte, Rock and Roll Mystery incepe pe o notă în mod intenționat over-the-top și continuă să meargă în sus de acolo. Ai, de asemenea Penny Marshall a jucat un personaj în KISS make-up, în cazul în care vă ajută îndulci afacere.

Desigur, există o mulțime de muzică KISS. Mai multe dintre cele mai mari hit-uri lor sunt pe coloana sonora. Și, stă bine un grup ale cărui imagine și stil sunt desen animat oricum, animația este excelent. Nicăieri nu este acest lucru mai evident decât în ​​final mare, o călătorie cosmică în care Scooby Gang plimbari o chitara gigant, printr-o, plin de laser, dimensiune halucinogene cu aspect de metal greu în timp ce aduce urmărit de un masiv creatură spațiu-cap. Cazul în care nu face în totalitate sens, in animatia Scooby-Doo And Kiss, nu se tem de. O mare parte din distracție este că ceea ce vezi este greu de descris, dar în totalitate atunci când îl vezi ochi-popping. Dacă vă puteți imagina merge înapoi la perioada de glorie de KISS, sărind într-una din album acoperă, și popping o mână de LSD, ai o idee despre ceea ce acest film este ca. (În ciuda referință meu de droguri, este încă adecvată pentru copii, de altfel.)