Schimbul – Changeling (2008) film online subtitrat

Gen: Drama, Istoric, Mister
Scenariu: J. Michael Straczynski
IMDB Rating: 7,8
Regizor(i): Clint Eastwood
Actori: Angelina Jolie, Colm Feore, Amy Ryan

loading...

Clint Eastwood “Schimbul” ma facut sa ma simt simpatie, și apoi furie, și apoi înapoi în jurul valorii de nou. Acesta este contul de fapt de o mamă a cărei băiețel a dispărut, și de un corupt din Los Angeles Police Department sălbatic de funcționare. Stele Angelina Jolie ar fi Christine Collins, al cărui fiu în vârstă de 9 ani, Walter, a dispărut martie 1928. Câteva luni mai târziu, LAPD a anunțat fiul ei a fost găsit în viață în DeKalb, Ill.

Nu a fost o problemă. Collins a spus băiatul nu era a ei. Poliția, sub foc pentru fărădelege și corupție, au pozitionat cazul ca un exemplu de munca lor bune. Ei au fost determinate pentru a suprima protestele Collins “. Chiar dacă băiatul a revenit a fost de trei inci mai scurt decât Walter, nu a fost recunoscut de către profesor și colegii săi de clasă, și a avut fișa dentară care nu se potrivesc, Collins a fost informată că ea a fost nebun și închis într-o secție de psihiatrie pe puterea unui căpitan semnătură.

Dacă o “fiul redescoperit” a fost un băiat poster pentru polițiști, dispariția ei a devenit cauza unei predicator de radio devreme numit Rev. Gustav Briegleb (John Malkovich), care a fost fulminant împotriva corupției poliției. Între timp, Schimbul, un detectiv pe nume Lester determinat Ybarra (Michael Kelly) a fost condus la organismele îngropate de 20 de băieți tineri pe o fermă de pui izolat în afara Winesville, California.

Spune Eastwood a acestui poveste nu este structurat ca un thriller, dar ca o derulare de ultraj. Este clar că liderii LAPD servi și proteja un singur lucru: propria sa reputație pătată. Collins se alătură multe alte femei a caror deținuți doar crimă a fost de a enerva un polițist. Cele le medicamente instituției, efectuează tratament șoc, pedepsește orice protest. Boală mintală este tratată ca o crimă. Acest lucru este, ca filmul observă, bazat pe o poveste adevarata.

Eastwood este unul dintre cele mai bune directorilor acum la locul de muncă. Eu spun de multe ori că sunt supărat pe Fassbinder pentru moarte la 38 și negarea ne decenii de filmele sale. Într-un fel, eu sunt, de asemenea, supărat pe Eastwood pentru a nu regie primul său film până când a fost 41. Nu am putut face fără activitatea sa ca actor. Dar cele mai multe dintre cele mai mari filmele sale ca un director au venit după “vârsta de pensionare.” Unii directori începe tineri și obosesc. Eastwood este colectarea de numai abur.

“Schimbul” afișează sinceritatea și economia de mentorul său, Don Siegel. Nu are un singur înfloritură stilistică inutile. Nu există dramatică inventate. Nu există cascadorii șocant. Un scor (de Eastwood), care nu a sublinia, dar observă. Filmul Schimbul pur și simplu spune povestea neobosit și-și freacă fața LAPD în ea. Aceasta este povestea de o administrație care regizat de sus în jos să mintă, să înșele, tortura, extract de mărturii false și rolul de a proteja imaginea. Într-un fel, aceasta este profetic.