PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Scenariu pentru happy-end – Silver Linings Playbook (2012) Film Online Subtitrat


Regia: David O. Russell
Actori: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver
Anul: 2012
Gen: Comedie, Drama, Romantice
Durata: 122 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Scenariu pentru happy-end – Silver Linings Playbook

Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase. După ce a fost înșelat și părăsit de soția lui, Nikki. Mutându-se sub același acoperiș cu părinții lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni și este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki.

Vechii prieteni ai profesorului și-au întemeiat între timp familii, tatăl lui este mereu într-o dispoziție proastă fiindcă este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci după altul, iar psihiatrul cu care face ședințe de terapie îl șochează pe Pat recomandându-i adulterul ca metodă de vindecare.

Situația se schimbă atunci când Pat o cunoaște pe vecina Tiffany, o tânără văduvă care a fost concediată din cauza faptului că s-a culcat cu toți colegii de serviciu după ce moartea soțului i-a cauzat o depresie severă. Afecțiunile mintale cu care se confruntă amândoi îi apropie pe Tiffany și Pat, care devin prieteni și încep să aibă sentimente profunde unul față de altul.

Tiffany se oferă să fie liantul dintre Pat și Nikki, cu condiția ca bărbatul să renunțe să vizioneze partidele de fotbal american, să se înscrie împreună cu ea la o competiție anuală de dans pentru pacienți depresivi și să nu spună nimănui despre înțelegerea lor.


Trailer Scenariu pentru happy-end – Silver Linings Playbook