Scary Movie 5 (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): David Zucker, Pat Proft
IMDB: 3.5
Regia: Malcolm D. Lee
Actori: Lindsay Lohan, Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Heather Locklear

loading...

Scary Movie 5, cel mai recent film din binecunoscuta serie de parodii după filme horror, prezintă povestea cuplului Dan (Simon Rex) şi Jodi (Ashley Tisdale), căsătoriţi şi fericiţi, care însă încep să observe că odată cu sosirea acasă a bebeluşului lor Aiden încep să treacă prin nişte experienţe bizare. În scurt timp însă haosul se extinde şi în viaţa profesională a celor doi şi afectează atât cariera de dansatoare de balet a lui Jodi, cât şi pe cea de cercetător a lui Dan.

Astfel, cei doi îşi dau seama că familia lor este urmărită de un demon mişel. Tânărul cuplu, alături de o echipă de experţi şi de o serie întreagă de camere de luat vederi trebuie să găsească o soluţie pentru a scăpa de „intrus” înainte de a fi prea târziu.

Filmul Scary Movie 5 are la bază scene terifiante din filme care au cucerit box office-ului în ultimii ani, precum “Paranormal Activity”, “Inception”, “The Evil Dead” , „Black Swan” sau „Sinister”.

Vorbeste despre răspuns rapid: Filme Scary Movie 5 ca recenta ca “Mama” și în această lună “Evil Dead” remake găsesc trimis în “Scary Movie 5”, a numbingly inane dacă vesel up-to-the-minute intrare nouă într-o franciza gandit sa au respirat sa trecut în urmă cu șapte ani. O scenă inspirată de “Planeta maimuțelor: Invazia” dispune de o cameră plină de cimpanzei aruncandu fecalele lor la perete, oferind o metaforă, probabil neintenționat pentru procesul de scriere din spatele această înviere nedorită. Totuși, în măsura în care s-au dovedit rate trecut înspăimântător lucrative (mai mult de 800 milioane $ la nivel mondial), pot exista încă unele de viață comercială în acest pop-cultura sac voma.

Un val recent puncte de groaza – inclusiv, dar fără a se limita la “Paranormal Activity” franciza “Sinister” și “Here Comes Honey Boo Boo” – este justificarea subțire oferit pentru existența acest sequel scenariu de David Zucker (care a regizat cele două filme anterioare “Scary”) și Pat proft. Dar voios parodic sensibilitatea Zucker că mult timp în urmă a produs place de “Airplane!” Și “The Naked Gun” pare a fi sufocare pe fum de pe scena de deschidere in Scary Movie 5, oferind Charlie Sheen și Lindsay Lohan într-un fel de auto-batjocoritor celebritate tren -wreck duet care reprezintă, de asemenea, primul din multe Parodii Obosit de gimmick supraveghere-imagini accelerat-up “paranormala lui”.

Dar cea mai mare parte a “Scary Movie 5” este dedicată o riff extins pe “Mama”, care, după ce a speriat o audiență considerabilă de la lansarea sa ianuarie ar putea fi în stare proaspătă în mintea unor telespectatorilor. Relevanță, însă, nu este suficient pentru a respira viață comedie în acțiunea obosit, ca Jody (Ashley Tisdale) și Dan (Simon Rex) devin părinți adoptivi la un trio de tineri sălbatici găsite în sălbăticie. În curând casa lor este bântuit de un monstru materne cu un J-groază-stil de canalizare-șobolan coafura, totul capturat pe camere video util stabilite în fiecare cameră.

E ceva, desigur, perspicace despre unirea elemente de “Mama” și poze “paranormale”, deși faptul că aceste filme de familie-în-sine pericol a tins spre plictisitor repetitive asigură un efect similar din punct de vedere comice. Mai aleatoriu, și cu atât mai mult de bun venit pentru ea, sunt multe shoehorned în referiri la “Inception” și, mai ales “Black Swan”, ca decizia bruscă lui Jody să-i reînvie o dată-promițătoare carieră balet, însoțite de mult de back-of-the wobblecam -cap, furnizează singura instanță de spirit vizuale afișate de regizorul Malcolm D. Lee (Scary Movie 5)