Scary Movie 4 (2006) Film Online Subtitrat

Regia: David Zucker
Actori: Anna Faris, Regina Hall, Craig Bierko, Beau Mirchoff, Phil McGraw, Conchita Campbell, Bill Pullman, Carmen Electra
Anul: 2006
Gen: Comedie, Groaza
Durata: 83 minute
IMDB: 5.1

loading...

Acest film va parodia oficial filmele horror/thriller/action/drama Saw, Saw II, The Village, The Grudge, War of the Worlds, Million Dollar Baby, cu o scurta referire la National Treasure. Inceputul este parodierea lui Saw, in care vor juca Dr. Phil McGraw si Shaquille O’Neal.

Anna Faris si Regina Hall au revenit in rolul prostutelor adorabile Cindy Campbell si, respectiv, prietena ei egoista si obsedata de sex, Brenda. De data asta ele sunt insotite de Craig Bierko in rolul simpaticului Tom Ryan (War of the Worlds), un tip total pierdut in spatiu.

Impreuna in Scary Movie 4, ei vor lupta pentru a salva lumea de o necrutatoare invazie extraterestra. Cindy Campbell se muta alaturi de Tom Ryan deoarece are grija de o batrana. Ea descopera ca apartamentul este bantuit de un baietel si incepe sa cerceteze cine l-a ucis si de ce. De asemenea, extraterestrii “Tr-iPods” invadeaza Pamantul iar Cindy trebuie sa afle secretul pentru a-i putea opri.

Shaquille O’Neal și Dr. Phil trezesc pentru a găsi ei înșiși legat la conductele din o baie. Gazda lor, Billy păpușa, arată că încăperea este de umplere cu gaz nervoase lent cu singura cale de ieșire fiind de a face un coș și să obțină SAWS, care trebuie să fie utilizate pe picioarele lor. Din păcate, Dr. Phil SAWS picior greșit și leșină, lăsând doi să moară.

În Scary Movie 4, recent vaduva Cindy Campbell (Anna Faris) vizite fratele-in-law ei, Tom Logan (Charlie Sheen), întrebător despre singurătatea ei cu plecarea de nepotul ei, Cody, la armata. Rezultatele lui Tom suicid incercat in Viagra lui ingerarea, care se umflă foarte mult penisul si provoaca moartea lui când el intră pe balustrada. Ulterior, Cindy are un loc de muncă să aibă grijă de doamna Norris (Cloris Leachman), care locuiește într-o casă bântuită in parodia Scary Movie 4. Alături este Tom Ryan (Craig Bierko), care conduce în Mahalik (Anthony Anderson) și CJ (Kevin Hart), de învățare despre homosexual poziție-o noapte. El este întâmpinat la domiciliu de sosirea copiilor săi înstrăinați, Robbie (Beau Mirchoff) și Rachel (Conchita Campbell). Tom si Cindy legătură pe a doua zi, Cindy încredințându-i despre soțul ei, George (Simon Rex) moarte într-un meci de box fatală. Cei doi dau seama dragostea lor dobandita, dar sunt întrerupte de un trepied gigantic care dezactivează de energie electrică și începe vaporizare locuitorii orașului.

In Scary Movie 4, Cindy conversează în japoneză simulate cu fantoma casa bantuita, a Toshio (Garrett Masuda), de învățare că răspunsul a invaziei este inima tatălui său. În timp ce Tom lasă orașul cu copiii săi, Cindy reuneste cu prietenul ei, Brenda Meeks (Regina Hall), în mod miraculos în viață după moartea ei. Următoarele direcții Toshio lui, cei doi cap la țară și sfârșesc într-o comunitate misterios, izolat. Acestea sunt capturate și a pus în judecată condus de Henry Hale (Bill Pullman). Rezultatul le permite să trăiască, dar nu părăsi satul. Între timp in Scary Movie 4, o reuniune a Organizației Națiunilor Unite de urgență, în frunte cu președintele american excentric Baxter Harris (Leslie Nielsen), care este reticente în a opri citirea “Duck My Pet”, o ia razna atunci când o armă scavenged de extratereștri face toată lumea puternic goi.

Tom și copiii lui conduce vehicule și se află în mijlocul unui război între armata americană și străinilor. Excitat cu conflictul, Robbie fuge, în timp ce Tom și Rachel sunt luate de trepied. Înapoi la sat, Henry este ucis de Loon sat, Ezekiel (Chris Elliott), dezvăluind să Cindy că a născut Toshio, in Scary Movie 4, care a fost ucis în timpul de box meci Cindy. Cindy și Brenda sunt în curând luate de trepied și a trimis la baie văzut în prologul. Cindy reuseste sa obtina prin provocarea lui Billy, dar este amenințată cu siguranta Tom și copiii lui, care sunt puse la capcane in Scary Movie 4. Privind la o toaletă cu “inima” din apropiere, Cindy își dă seama că Billy, prin soția lui Henry, este adevărata tatăl Toshio. Văzând cât de departe Tom ar salva copiii, Billy își cere scuze pentru invazia și le eliberează. Robbie și Rachel sunt returnate cu succes înapoi la mama lor (Molly Shannon), care este revelat a fi căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă. Brenda, de asemenea, devine familiarizat cu prietenul lui Billy, Zoltar.