Scary Movie (2000) Film Online Subtitrat

Regia: Keenen Ivory Wayans
Actori: Carmen Electra, Marlon Wayans, Shannon Elizabeth, Dave Sheridan, Anna Faris, Shawn Wayans
Anul: 2000
Gen: Comedie
Durata: 88 minute
IMDB: 6.2

loading...

Scary Movie, produsul unei vesele ticneli – trasatura definitorie a fratilor Wayans – este o comedie bubuitoare pe tema culturii actuale a adolescentilor: ea nu lasa neparodiat nici un film de groaza sau de actiune, nici o comedie cu studenti si sex; nici macar parodiile nu-i scapa.

Traditia ultragiului si a lipsei de masura creata odata cu Animal House, There’s Something About Mary( Mary cea cu vino-ncoa) si South Park: Bigger, Longer and Uncut, este impinsa acum si mai departe, fratii Wayans tratand orice, de la anatomie si pana la publicitate, cu o atat de insultatoare sinceritate, incat termenul de dezmat ajunge sa fie redefinit in cheie comicã. E ceva… de groaza.

“Scary Movie” este un film în care tradiția: Un atac răgușit, satiric pe filme Slasher, filmele de groaza adolescente și “The Matrix”. Am văzut filmul Scary Movie, am ras, am luat notițe, și acum eu sunt la o pierdere pentru a scrie revizuire. Toate din categoriile critice obișnuite și strategii prăbușirea în fața unui film ca acesta.

Să discutăm complot? Nu este nici unul, într-adevăr – doar o rufe subțire pentru a lega unele dintre GAG. Caracterele? Acestea sunt toate tipurile de obiective sau nu, oamenii. Dialogul? Nu puteți revizui dialogul în filme originale (cum ar fi “Stiu ce ai facut asta vara”), deoarece este fara minte funcțională, servind doar pentru a avansa complot. Cum se poate discuta despre satira, cu excepția pentru a observa este mai lipsit de rațiune? (Unele dintre dialogului, într-adevăr, pare a ridicat corporale din filmele anterioare și rotit ușor în direcția de satiră.) Confruntat cu o dilemă de acest fel, criticul experimentat cade din nou pe un truc de încredere. El dă departe unele dintre cele mai bune glume și liniile pumn. E ca un prieten care tocmai a plecat dintr-un film și vă spune lucruri amuzant înainte de mers pe jos în.

Sunt tentat. Eu lupt impulsul să vă spun că, atunci când un personaj este cerut numele unui film de groaza favorit, răspunsul este “Kazaam.” Că unele dintre scene au loc la BA Corpse High School. Că adolescenții din film sunt jucate în mare parte de actori în 20 de ani de întârziere și 30 de ani – și că filmul Scary Movie comentarii pe acest. Că virgin filmul are un certificat pentru a dovedi. Că neprețuit Carmen Electra are un caracter nu numit coincidență Drew.

Filmul Scary Movie are o abordare pusca la filme de groază și Slasher, dar în cazul în care are un singur obiectiv, care ar fi Kevin Williamson, scenarist de “Scream” și co-inventator al slasher subgenului conștient de sine. Există un sens în care “Scary Movie” este de a face același tip de umor auto-referențială ca “in mainile tale”, deoarece nu este îndreptată numai către Keenen Ivory Wayans, co-scris de Shawn și Marlon Wayans (printre altele), și încearcă de mai multe Wayanses, dar face haz de diferite mărci Wayans, în special glumele homofobe obligatorii. (Există o scenă care implică un jock closeted care pot face dragoste cu prietena lui doar atunci când ea poartă shoulderpads fotbal.) Filmul Scary Movie are, de asemenea exagerarea sălbatic de comportament afro-american stereotipe, care este un alt specialitate Wayans. Luați în considerare în cazul în care Regina Hall scena joacă o femeie negru la “Shakespeare in Love”, care striga “Nu e nici un om!” atunci când Gwyneth Paltrow este pe ecran, casete video filmul de pe scaunul ei și poartă o conversație telefon mobil. Amuzant, deși; Acum, că am scris despre asta, îmi dau seama acest lucru nu este destinat a fi o satiră de comportament afro-american, ci un atac asupra comportamentului nenumărate cinefili Scary Movie, iar Wayans a folosit pur și simplu Regina Hall ca un exemplu de turnare non-tradiționale . Sau poate nu.