Scary Movie 2 (2001) Film Online Subtitrat

Regia: Keenen Ivory Wayans
Actori: Marlon Wayans, Anna Faris, Andy Richter, Natasha Lyonne, Veronica Cartwright, Anthony Acker, Mark Barrett
Anul: 2001
Gen: Comedie, Groaza
Durata: 83 minute
IMDB: 5.2

loading...

Fratii Wayans si isterica lor echipa s-au intors sa ne ofere inca o portie de ras, dupa fulminantul succes de anul trecut al filmului SCARY MOVIE. De aceasta data, ei au ce au cu lumea supranaturalului in Scary Movie 2.

Ca o extensie a lui SCARY MOVIE, SCARY MOVIE 2 arunca o privire satirica asupra unor clasice ale genului, cum ar fi Exorcistul sau Poltergeist, dar si asupra unor filme recente, precum Hannibal, Dincolo de aparente sau Castelul bantuit. Dar nu se opreste aici, ci loveste si in succese de casa ca ingerii lui Charlie si Misiune imposibila 2. Fratii Wayans nu iarta nimic nici din cultura de masa a zilelor noastre, facand haz, fara rusine, de buletinele informative comerciale difuzate noaptea tarziu, de prezicatorii de la televizor si chiar de cele mai noi reclame.

Filmul Scary Movie 2 incepe cu o scena ce parodiaza Exorcistul, in care nonconformistul preot McFelly incearca sa elibereze o fermecatoare tanara de un poltergeist din alta lume. Apoi, reluand actiunea din SCARY MOVIE, fratii Wayans se reunesc, pentru noi nazbatii, cu eroina Cindy Campbell, acum la colegiu. Un profesor nebun o recruteaza pe ascuns, impreuna cu un grup de colegi dornici de senzatii tari, pentru un weekend aflat sub auspiciile unui experiment stiintific. Pe masura ce se desfasoara diversele activitati din timpul weekend-ului, care mai de care mai socante si care deseori nu au nici o legatura cu programa scolara, surprizele se tin lant si asigura distractia 100%!

În noaptea din Scary Movie 2, Cindy aude voci conducerea ei într-o cameră secretă, în cazul în care ea și prieteni descoperi o comoară care conține jurnalul de soția proprietarului decedat casei, Hugh Kane (Richard Moll). Ei găsi, de asemenea un portret vechi de soția și nota asemănare Cindy la ei. Între timp, mulți dintre adolescenți cad victime unor atacuri violente. Fantoma de Hugh Kane are sex cu Alex în dormitorul ei, dar pleacă în dimineața când Alex își exprimă interesul de a deveni noul doamna Kane. Cindy se implică într-o fistfight cu pisica casa, domnul Kittles. Un clovn jucărie (Suli McCullough) încearcă să-l omoare Ray, dar datorită unor gândire rapidă, Ray se transformă pervers tabele și violează clovn. A-monstru buruienilor se transformă într-o comună Shorty și încearcă să fumeze l-fericire, planta devine distras de munchies și vă permite să-l scape.

In Scary Movie 2 Oldman este sedus și ucis de fantoma desfigurat de amanta ucis. Shorty întâlnește mai târziu același fantoma, dar el a seduce loc. După Dwight echipează adolescenti cu arme care pot răni inamicul lor spectrală, acestea sunt urmărite de-a lungul conac. Prietene și Cindy se blocate în frigider. Gândindu-mă că de prieteni este pe moarte de la o întâlnire cu fantoma, Cindy îi dă un handjob, numai să se încheie prin a fi criticat la ușă de o explozie de sperma lui Buddy (ceva care amintește de momentul ei sexuale cu Bobby Prinze în primul film). Cuplul apoi să scape de cameră ca urmare a unei complicate deus ex machina, in Scary Movie 2, în care Cindy folosește o colecție de obiecte aleatorii, în sala de a produce într-un fel un tractor Caterpillar, care a conduce prin perete.