Scarecrow (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza
Producator(i): Rick Suvalle
IMDB: 4.0
Regia: Sheldon Wilson
Actori: Lacey Chabert, Richard Harmon, Brittney Wilson

Și că este principala problemă cu acest film Scarecrow, nu are distincție, se pare mult prea vagă, chiar și cu cei mai mici, cum ar fi lucrurile numirea orașului. Știu că nu e o afacere uriașă nu da orașului un nume, dar vă ajută să vă dau un sentiment de apartenență, cum ar fi legenda a fost stabilit undeva. Acest lucru este chiar evident în titlu, Sperietoarea de ciori, doar simte generic. Când am văzut prima dată acest titlu, ma facut sa ma intreb daca a fost un remake al filmului din 2002 a acelasi nume, nu e, dar chiar dacă ar fi să fi pus ceva de genul, legenda, în fața ei, ea ar au făcut o separare clară între sine și orice film Scarecrow cu aceeași, sau aproape, titlul.

loading...

Primesc înainte de mine aici; primul lucru pe care trebuie să menționez este că acesta este un făcută pentru TV, Syfy original. Asta nu înseamnă că filmul trebuie să fi rău dacă este făcut pentru TV, înseamnă doar că trebuie să fie într-o stare de spirit diferite. Filmul se deschide rapid in filmul Scarecrow, cu doi adolescenti care trece prin un lan de porumb, se întâlnesc în centru, au fost un vechi sperietoare dărăpănate este revolte pe un post. Vechea sperietoarea arată foarte bine și de a începe să se gândească la toate căile posibile pe care s-ar putea veni la viață în căutarea răzbunării sale.

Acest lucru din Scarecrow, din păcate, nu se întâmplă, ca și cele două adolescenti fac drumul lor spre hambar din apropiere, pentru a “Roll în fân”. O scară instabil la pod fân, trimite cei doi crashing prin podea, eliberând sperietoarea rău că a fost acolo timp de o sută de ani. Restul filmului este centrat în jurul unui grup de adolescenti stereotipe fi pedepsit pe detenția lor sâmbătă, și duo dragoste de Kristen, Lacey Chabert, și Aaron, Robin Dunne.

Există o mulțime de sub parcele stabilite între diferite personaje in Scarecrow, dar nici unul nu sunt pe deplin explorate, astfel încât se simt inutile și forțată. Ele sunt târât afară la casa veche fermă de a lua în jos restul de sperietoarea vechi, înainte de ferma este vândut. Chiar pe tac sperietoarea vine după ei forțându-le în casă fermă veche, în cazul în care, în Noaptea de moda mort de zi, bord în casă. Restul filmului este un joc de supravietuire ca toate personajele se culese de pe unul câte unul, în timp ce încearcă să-l facă din nou în oraș.

Acest film Scarecrow are câteva coborâsuri, dar cred că cele mai multe dintre ele ar putea fi de succes SyFy de canale cu cultul lovit Sharknado. Acest film a fost lansat in iulie si cu publicitatea pe care le-a primit, te face sa te intrebi daca filme ca sperietoare nu au fost împinse să fi terminat mai devreme, în timp ce hype pentru stația a fost încă ridicat. Acest film a fost lansat in luna octombrie, la timp pentru Halloween, dar a fost o împușcat pe un interval de timp scurtat in Scarecrow, sau colțuri tăiate pentru a vă asigura că a fost lansat în acest an, neșlefuit și senzație de plat, în cazul în care acestea ar putea avea poate aștepta până la următoarea Halloween. Acest lucru ar putea explica, de asemenea, unele au de găuri teribile actorie și complot.

Un lucru am tendința de a face în timp ce vizionarea de filme Scarecrow este cred prea mult, simt si logica comun joacă un rol important în cazul în care îmi place un film sau nu, și aceasta a căzut pe scurt aceste două fronturi. Cea mai mare Scratcher cap pentru mine este faptul că rima spune că trebuie să îngroape sperietoarea, dar se mișcă prin sol. Unele dintre ucide sale mai surprinzatoare provin de la el se deplasează prin sol și popping sus prin oameni.