Scare Campaign (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Cameron Cairnes, Colin Cairnes
Actori: Meegan Warner, Ian Meadows, Olivia DeJonge
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Scare Campaign

“Campania Scare” este un nou film de Slasher de la directori (și frați), Colin si Cameron Cairnes. Primul lor film “100 Bloody Acres”, a fost o mare groază / comedie care a primit puțin peste umbrita de “Tucker & Dale vs Evil”, din cauza de a avea un ton / poveste similară. M-am bucurat într-adevăr primul lor film foarte mult, asa ca am fost incantat sa vad ce altceva au avut de oferit, iar “Campania Scare” cu siguranta nu a ratat.

Așa că povestea urmează actorii si echipa unui show TV numit Sperie de campanie. Un spectacol farsă, care are scopul de a speria naibii de e lacheu, foarte asemănătoare cu viața reală tactica show TV Sperie. Acestea se află în al cincilea sezon, iar lor Show-ul a ajuns un pic stătut. Astfel încât acestea sunt rugați să-și intensifice jocul lor. Prin urmare, creatorul show trapele un plan pentru a stimula evaluări și lucrurile nu merg exact cum a fost planificat. Mi-a placut povestea, e un fel de simplu și am văzut cele mai multe răsturnări de situație care vin de la o milă distanță. Dar este un fundal solid pentru un film Slasher și ma ținut interesat ca m-am așezat în așteptare lor pentru uciderea să înceapă.

Odată ce lucrurile se întâmplă (și ei fac destul de repede), totul se transformă într-o baie de sânge foarte distractiv. Doar despre toate ucide s-au făcut într-adevăr bine, iar nivelul gore a fost destul de mare. Pentru un film de buget mai mic exprimate, efecte, etc au fost toate foarte impresionante. Într-adevăr de la început până la sfârșit “Campania Scare” a avut-mă amuzați și interesat să vadă ce se va întâmpla în continuare.


Trailer Scare Campaign