Saw 6 (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Greutert
Actori: Tobin Bell, Costas Mandylor, Mark Rolston
An: 2009
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Saw 6

După moartea agentului Stahm, detectivul Hoffman e noul “stăpân” al moștenirii lui Jigsaw. FBI-ul se apropie tot mai mult de el, așa că e forțat să dea drumul unui nou joc sângeros (dar cu tâlc), la fel ca acelea care au consacrat seria Saw. În urma acestuia, marele plan al lui Jigsaw va fi înțeles în totalitate, punând cap la cap detalii din toată seria și universul Saw. Cifra 6 va avea un rol important în desfășurarea acțiunii; astfel, vor fi șase lecții și șase probe care vor trebui învățate și promovate pentru supraviețuire.

Intradevar… “The Games Come In Full Circle” este excelent ales pentru tagline-ul filmului. Foarte adevarat. Se primesc raspunsuri la multe dintre intrebarile ramase inca de pe la inceputurile seriei. Totul se leaga si ni se dezvaluie. Capcanele din aceasta parte sunt sangeroase. Dupa parerea mea (si nu numai!) este cel mai sangeros film din serie.

Dupa parerea multora, incepand de la partea a 3-a, filmul a inceput sa decada. In partea a 6-a avem o revenire spectaculoasa a acestuia. O foarte buna intorsatura de situatie si, totodata, un foarte bun final pentru a doua trilogie a seriei… De asemenea, luat ca un simplu film (netinand cont de celelalte parti), SAW VI se mentine pentru un film de sine statator.

Chiar daca teroarea indusa de primele filme SAW a scazut merita in continuare sa le vedem.Ar fi trebuit sa se opreasca pe la SAW 4 PAREREA MEA,sau macar daca au ajuns la SAW 6 sa FACA SI EI CAPCANE MAI INTELIGENTE SI CU NOI INOVATII.Poate aparea SAW 100 dupa mine,numai sa schimbe putin ideea atat.In rest aceste filme au avut o idee buna AU FOST FOARTE BINE INCADRATE si la anu vom avea parte de SAW 7.


Trailer Saw 6