Saw 4 (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Darren Lynn Bousman
Actori: Tobin Bell, Scott Patterson, Costas Mandylor
An: 2007
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Saw 4

Jigsaw si ucenica sa Amanda au murit. Acum, la stirea ca detectivul Kerry a fost ucis, doi experimentati agenti FBI, Strahm si Perez, ajung la locul faptei pentru a vedea cum detectivul Hoffmann incearca sa-si dea seama ce s-a intamplat cu ramasitele lui Jigsaw si cu puzzle-ul pus la cale de acesta. Cand comandantul SWAT (Rigg) este rapit si aruncat intr-un puzzle asemanator oare va putea lasa de la el pentru a-si salva un vechi prieten sau totul va fi in zadar?

Cu siguranta cea mai tare serie de filme horror din istoria cinema-ului dupa parerea mea.. Filmele sunt foarte captivante si asta nu din cauza mutilarilor sau a momentelor de suspans sau a oricarui alt cliseu legat de acest tip de film.. ci din cauza scenariului f bine realizat ce nu scade in intensitate cu aparitia unei noi parti.. asta ma face foarte interesant de aparitia acestui saw IV care sigur nu ma va dezamagi (sau asa sper).. cu toate ca m-as putea la acest film la nesfarsit fara sa ma plictisesc, totusi sper ca aici se va termina seria, deoarece altfel filmul s-ar transforma intr-o unealta de a scoate bani si sigur si-ar pierde din farmec..cum au facut alte filme..

Nu este ultimul film. La anul vom vedea partea a 5-ea. Si inca peste un an a 6-ea.Nu stiu daca va fi ultima. Ma bucur ca in Romania va exista aceasta posibilitate de a urmari acest film in cinematografe. Din pacate, Rep.Moldova ignora acest film cu nerusinare. Si cei care sunt fanii Saw sufera din aceasta cauza. Oricum, am avut acea posibilitate de a urmari partea a 4-a in alta tara decat Rep.Moldova. Pot sa zik ca este foarte bun. Astept deja cu mare nerabdare partea a 5-ea.


Trailer Saw 4