Saw 3D (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Greutert
Actori: Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell
An: 2010
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Saw 3D

În timp ce lupta pentru moștenirea Jigsaw se încinge, un grup de supraviețuitori caută sprijinul lui Bobby Dagen. Un guru, el însuși un supraviețuitor al încleștării, ale cărui secrete întunecate dezlănțuie un nou val de teroare… Primul film realizat exclusiv cu sistemul revoluționar de camere digitale SI-3D. SAW 3D aduce din nou pe ecran jocurile oripilante ale lui Jigsaw, mai groaznice ca niciodată. În film joacă Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, și Cary Elwes.

O dezamagire totala si o serie care tinde sa o ia pe urmele serialului “Tânar si nelinistit” în privinta longevitatii si sa se acopere de penibil datorita scenariului si a modului în care este regizat. Este un film de mâna a treia si ca întotdeauna se adevereste faptul ca cu cât se fac mai multe continuari ale unui film cu atât devin mai penibile (cu mici exceptii). Suspansul este inexistent iar scenaristii se pare ca au fost preocupati doar sa faca crimele cât mai sângeroase si mai brutale, capcanele sunt foarte simplu gândite nimic care sa ne aduca aminte de ingeniozitatea din primele parti ale seriei.

Sincer sper sa se termine aici dar probabil ca vor mai încerca o continuare, doua pentru a stoarce bani. Cine a vazut toate partile din “Saw” îsi va da seama imediat cât de penibil a devenit {sa ajuns ca una din capcane sa presupuna o simpla spânzurare}. Scenariul acestui film pare a fi facut de niste amatori în mare lipsa de idei. Modul în care filmul începe este transant despre ce va urma, crime fara un strop de imaginatie si nimic de genul lui “Jigsaw” (nu mi-l pot imagina inventând o capcana atât de penibila si cu atât mai mult din cauza unui triunghi amoros).


Trailer Saw 3D