Saving Private Ryan (1998) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Salvați soldatul Ryan
Regia: Steven Spielberg
Actori: Adam Goldberg, Vin Diesel, Paul Giamatti, Tom Hanks, Matt Damon, Tom Sizemore
Anul: 1998
Gen: Razboi, Drama, Actiune
Durata: 169 minute
IMDB: 8.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

La Hollywood mitologie, lupte mari roți și porniți acțiunile eroi individuale. Steven Spielberg, “Saving Private Ryan”, mii de oameni îngroziți și rău de mare, cele mai multe dintre ele noi pentru a combate, sunt aruncate în fața focului german ofilire. Aterizarea pe Plaja Omaha, nu a fost de aproximativ salvarea Pvt. Ryan. Acesta a fost de aproximativ salvarea pielii.

secvență de deschidere a filmului este la fel de grafic ca orice înregistrări război l-am văzut. În spaimă feroce și energie este la același nivel cu Oliver Stone “Platoon”, iar în domeniul de aplicare depaseste – pentru că în sângeroase stadii incipiente forțele de aterizare și inamicul nu se intalnesc in ochi, dar sunt pur și simplu mase fără chip de oameni care fac sa ordonat să tragă unul la altul, până când o parte este distrus in filmul Saving Private Ryan.

loading...

camera lui Spielberg nu are sens al acțiunii. Acesta este scopul stilului său. Pentru soldatul individual de pe plajă, aterizarea a fost un haos de zgomot, noroi, sânge, voma și moarte. Scena este umplut cu nenumărate piese care nu au legătură de timp, așa cum brațul său atunci când un soldat are zburat. El clatină, confuz, picioare expuse la foc și mai mult, nu sunt sigur ce să facă în continuare, și apoi a se apleacă peste și ridică brațul, ca și cum ar avea nevoie de el mai târziu in Saving Private Ryan.

Această secvență de aterizare este necesar să se stabilească distanța dintre cei care dau ordinea în care Saving Private Ryan fi salvate, iar cei care sunt ordonate de a face salvarea. Pentru Cpt. Miller (Tom Hanks) și oamenii lui, la aterizarea pe Omaha a fost un creuzet de foc. Pentru al Armatei George C. Marshall (Harve Presnell), în biroul său de la Washington, război pare mai la distanță și om de stat; El își păstrează mesaj Abraham Lincoln a scris consolatoare doamnei Bixby Boston, aproximativ fii ai ei care au murit în timpul războiului civil. consilierii săi pun la îndoială înțelepciunea și într-adevăr, posibilitatea unei misiuni de a salva Ryan, dar el latra, “Dacă băiatul este în viață Vom trimite pe cineva să-l găsească. – și vom scoate-l naibii de acolo” Care stabilește actul al doilea al filmului, în care Miller și oamenii lui pătrunde în teren franceză încă disputată în mod activ de către germani, în timp ce adăpostirea gânduri răzvrătit cu privire la înțelepciunea misiunii. Toate bărbați lui Miller au servit cu el înainte – Saving Private Ryan – cu excepția Cpl. Upham (Jeremy Davies), traducător, care vorbește limba germană excelent și franceză, dar niciodată nu a tras o pușcă în mânia și este îngrozit aproape de punctul de incontinenta. Am identificat cu Upham, și bănuiesc mulți spectatori oneste vor fi de acord cu mine: Războiul a fost purtat de către civili la fel ca el, ale căror vieți nu le-pregătit pentru realitatea de luptă.

Punctul de cotitură în film Saving Private Ryan apare, cred, când escadrila se întâmplă pe un cuib de mitraliere german protejarea unui aparat radar. Ar fi posibil să meargă în jurul ei și pentru a evita o confruntare. Într-adevăr, care ar fi urmat ordinele. Dar ei decid să atace amplasament, și că este o formă de protest: La risc pentru viața lor, ei fac ceea ce a venit în Franța pentru a face, în loc de ceea ce ei nu vrea arama de sus pentru a face.

Totul indică actul al treilea, atunci când Private Ryan este găsit, iar soldații să decidă ce să facă în continuare. Spielberg si scenaristul său, Robert Rodat, au făcut un lucru subtil și destul de frumos: Ei au făcut un film filosofică despre război aproape în întregime în ceea ce privește acțiunea. “Saving Private Ryan”, spune lucruri despre război, care sunt atât de complex și de dificil ca orice eseist ar putea, eventual, exprima, și o face cu imagini largi, puternice, cu violență, cu blasfemii, cu acțiune, cu camaraderie. Este posibil să se exprime chiar și ideile cele mai bine gândite în cele mai simple cuvintele și acțiunile, și asta e ceea ce face Spielberg. Filmul este de două ori eficient, pentru că el comunică ideile sale în sentimente, nu vorbe. Mi-am amintit de “Nimic pe frontul de vest”. Steven Spielberg este la fel de competenți punct de vedere tehnic ca orice cineast în viață, și din cauza mare succes lui, el are acces la toate resursele de care are nevoie. Ambele aceste fapte sunt importante pentru impactul “Saving Private Ryan”. El știe cum să transmită sentimentele sale despre bărbați în luptă, și el are instrumentele, banii și colaboratorii pentru a face posibil acest lucru.

imagine său, Janusz Kaminski, care, de asemenea, împușcat “Lista lui Schindler”, aduce un jurnal de știri simt la o mulțime de filmul, dar asta e relativ ușor în comparație cu realizarea lui cea mai importantă, care este de a face tot ceea ce vizual inteligibil. După haosul deliberată a scenelor de aterizare, Kaminski se ocupă de atacul asupra cuib mitraliera, și o secvență prelungit care implică apărarea unui pod, într-un mod care ne ține orientate. Nu este vorba doar de oameni de fotografiere unul la altul in filme online Saving Private Ryan. Noi înțelegem planul acțiunii, fluxul și refluxul, improvizația, pozițiile relative ale soldaților.