Saving Mr Wu (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Jie jiu wu xian sheng
Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Sheng Ding
IMDB: 6.8
Regizor(i): Sheng Ding
Actori: Andy Lau, Ye Liu, Qianyuan Wang

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Răpiri de lideri de afaceri bogate in Saving Mr Wu, politicieni cruciadelor și cetățenii străini pentru răscumpărare au fost știri titlu de zeci de ani, în mare parte în hotspot-uri, cum ar fi Columbia, Mexic și zonele de conflict. Deci, atunci când populare actor de televiziune Wu Ruofu a fost răpit de la Beijing în 2004, a venit ca un șoc pentru industria de divertisment, precum și populația în general. Aceasta este chestii de mare dramă care Jackie Chan cvasi-protejatul Ding Sheng a recreat cu meticulozitate în ultima sa, Saving Mr Wu.

loading...

Cel mai bine cunoscut pentru pastorit repornirea ridicol de franciza semnătura lui Chan, Police Story 2013, la 100 de milioane $ in box office (lansat ca Story Police: Lockdown în SUA în iunie), Ding a făcut un nume pentru el ca a Chinei premier thriller auteur . Lui filmele Saving Mr Wu musculare, macho, polițiști-si-hoți amintesc de cei care au revigorate coreean cinema și salvarea domnul Wu trepte deasupra același teritoriu nisipos. Infinit superior răpirea tematice în mod similar domnul Heineken, domnul Wu ar fi bine servit prin luarea un minut sau două pentru a încetini și spune povestea mai complet. Cu toate acestea, puterea factorul curiozitate și ar trebui să stea propulsa filmul Saving Mr Wu la moderată succes în China continentală. Sale perspective de box-office din Asia și alte piețe de peste mări se va baza pe o lipsă de concurență la cinematografe (e înțelept direcție clară de eliberare Sicario din Hong Kong, de exemplu), precum Salvarea domnul Wu nu rezonează emotional sau intelectual suficient să iasă în evidență din adevărata mulțime crimei.

Pe o seară de sărbătoare Anul Nou Lunar de la Beijing, Hong Kong actor mentionat doar ca domnul Wu (Andy Lau) este rousted de poliție în afara unui restaurant cartier Chaoyang. El tocmai a terminat sărbătorește o afacere pentru următorul său film Saving Mr Wu, atunci când o echipă neidentificat îi spune mașina a fost conectat la un hit și a alerga, și-ar vă rugăm să vin la stația. Convins de legitimitatea lor Wu “rezistă” de arestare, se hustled într-o mașină și whisked departe. A fost răpit. Răpitorii săi din Saving Mr Wu, în frunte cu uneori cackling, probabil instabil Zhang Hua (Wang Qingyuan, The Crossing), și care au un al doilea ostatic, anonim și – mai rău pentru el, clasa muncitoare – Xiao Dou (Cai Lu), sunt colectarea de răscumpărări în scopul de a finanța o, jaf mai ambițioasă mult mai mare. În așteptarea lor de 3 milioane de yuani (aproximativ 450.000 $ SUA) de plată a compensațiilor, Zhang strecoară când se duce să vadă prietena lui Chenchen (Li Meng, Epoca de aur, singura femeie cu o parte vorbind) și prompt devine scobit de către polițiști investighează răpire, Xing Feng (Ding regulat Liu Ye, Cina cea de Taină) și Cao Gang (Wu Ruofu, victima reala din 2004). Tac pisică și mouse-ul de cuvinte jocuri între Xing și Zhang ca poliția cutreiera orașul în căutarea pentru Wu in filmul Saving Mr Wu.

Deși este în mare măsură o poliție standard de procedură in Saving Mr Wu, Ding trimite narativ Salvarea domnul Wu sărind prin timp – de la “prezent” în cazul în care Zhang este interogat de 18 de ore de la Wu este smuls de pe stradă, la alte răpiri săptămâni înainte și la Timescape de Wu captivitate. În împletit toate aceste fire împreună, Ding merge complet Paul Greengrass, cu o supra-abundenta de handheld șubredă-cam și editare zimțate (care ar putea da o durere de cap Michael Bay) care de multe ori face greu să dau seama ce se întâmplă. Domnul Wu se mișcă cu viteza luminii, abia oprindu pentru a prinde respirația ca poliția să o conexiune după altul (dacă nimic nu filmul este un imn pentru eficacitatea de la Beijing cele mai bune lui, de care un birou este creditat ca producătoare de co-) și script scade puncte de complot în aparent la întâmplare. Există o limită de timp de 24 de ore. Zhang a fost pe radar de poliție de ceva timp. Stash de arme găsit în mașina lui Zhang indică un plan mai mare în lucrările și așa mai departe. Și în timp ce ritmul frenetic dă filmul un ton frumos, transpirat Ding nu oferă o coloană vertebrală narativ reală. Zhang nu este dat nici un fel de motivație pentru ceea ce face in filme online Saving Mr Wu, și nu există nici explorare a cauzelor profunde ale desconsiderare gasca lui pentru viața umană și claritatea se concentreze pe cash.